2777
2789
عنوان

ختم مجرب 👌🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 37 پست
ان شاالله هر دوتامون چقدر تاخیر داری؟

ندارم فعلا امروز موعدم بود تابستون تا ۶ روزن داشتم شدم یه بارم سه روز تست زدم مثبت شد شبش شدید درد پری گرفتم شدم تحت نظر کدوم دکتری؟

اکیپ سوگلی های سایت#

ندارم فعلا امروز موعدم بود تابستون تا ۶ روزن داشتم شدم یه بارم سه روز تست زدم مثبت شد شبش شدید درد پ ...

فعلا نرفتم گفتم دو س باری اقدام کنم اسید فولیک بخورم بعد برم چون تیر ماه سونو واژینال شدم ن کیست داشتم ن تنبلی

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا نرفتم گفتم دو س باری اقدام کنم اسید فولیک بخورم بعد برم چون تیر ماه سونو واژینال شدم ن کیست داش ...

خوبه پس خدا رو شکر فکر کردم اقدام سفتو سخت داشتی بهت بگم بری تبری البتع اونجا کلی پول باید داشته باشی  اینجام دکتر خوب داره منم بهار سونوی واژینال دادم گفت تخمکت ضعیفه 

اکیپ سوگلی های سایت#

خوبه پس خدا رو شکر فکر کردم اقدام سفتو سخت داشتی بهت بگم بری تبری البتع اونجا کلی پول باید داشته باش ...

فعلا میگم بزار اقدام کنم ماهه قبلی همین جوری اقدام کردم 

این ماه میخوام سیاه دونه و عسل بخورم بعده اتمام پریودی ی روز وقفه بدم بعدش شروع کنم ب اقدام ی شب در میون

فقط یه چیزی نزدیک‌های موعد پریود یا بعد موعد پریود آدم اقدام کنه بازم ضرر داره چون اون موقع آدم عقب میندازه دیگه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

فعلا میگم بزار اقدام کنم ماهه قبلی همین جوری اقدام کردم این ماه میخوام سیاه دونه و عسل بخورم بعده ات ...

سرچ کن حسابی راجبش بخون ده روز اخرو بعضیا میگن نداشته باشید  زن داداشم رفته طب سنتی تازگیا 

اکیپ سوگلی های سایت#

سرچ کن حسابی راجبش بخون ده روز اخرو بعضیا میگن نداشته باشید زن داداشم رفته طب سنتی تازگیا

آخه اینجا اکثراً گفته بودند که اگه پسر می‌خواین روزای تخمک گذاری کیت بخریم ببینین کی تخمک گذاریتونه بعضیا هم گفته بودن که یه شب در میون داریم تا روز موعدمون میشه از زن داداشت بپرسی ببینی من سیاه دونه رو چه جوری باید مصرف کنم هرجا رو می‌خونم همه یه جور روشی رو گفتن

آخه اینجا اکثراً گفته بودند که اگه پسر می‌خواین روزای تخمک گذاری کیت بخریم ببینین کی تخمک گذاریتونه ...

امروز گفت یه عطاری هست فرخی  گفت گفته دکترم مشاوره میدم و فلان  تلفنی باهاش حرف زده بود کلی راهکار بش داده بود طفلی کلی ازمایشو فلان داده مشکلیم نداره بزار کارت ویزیتشو فردا بگیرم برات میفرستم

اکیپ سوگلی های سایت#

امروز گفت یه عطاری هست فرخی گفت گفته دکترم مشاوره میدم و فلان تلفنی باهاش حرف زده بود کلی راهکار ب ...

ممنونممم