2777
2789
عنوان

ختم مجرب 👌🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میخونمدوتاب نیت خونه دار شدن بابام و سلامتی تو راهیمبچه ها برای همه مستاجرا دعا کنید

انشاالله ❤️ 

امیدوارم خیلی زود دست نی نی تو بگیری بری خونه خود پدرت ❤️❤️

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید
گلم چیشد باردار نشدی؟

ن پری شدم با ۳ روز تاخیر🥲

نمی‌دونم ولی کلی علائم بارداری داشتم سرچ کردم بعضی از خانماتو نی نی سایت گفته بودن که برای آمادگی رحم دیگه نمی‌دونم چیه

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

ن پری شدم با ۳ روز تاخیر🥲نمی‌دونم ولی کلی علائم بارداری داشتم سرچ کردم بعضی از خانماتو نی نی سایت گ ...

انشالله ماه بعد خدا دامنتو سبز کنه عزیزم منم امروز موعدم بود علائم پری دارم مطمئنم که میشم اگرم تاخیر داشته باشم بخاطر مصرف انتی بیوتیک هستش 

اکیپ سوگلی های سایت#

انشالله ماه بعد خدا دامنتو سبز کنه عزیزم منم امروز موعدم بود علائم پری دارم مطمئنم که میشم اگرم تاخی ...

ان شاالله هر دوتامون 

چقدر تاخیر داری؟

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

2810