من پنجاه و پنج سالمه
سی ساله نماز شب میخونماز من همیشه خدا را با تمام وجودم حس کردم همین که میگن خدا از رگ گردن به ما نزدیکتره من همیشه برام همینطور بوده
محال بوده حاجتی داشته باشم و بهش نرسم ولی چند مدتیه پام بشدت درد میکنه ولی در این مورد خدا حاجتم را نداده نمی دونم حکمت کار کجاست
دیدم گروه همه نماز شب خون هستن و هر نفسی تاثیر خودشو داره خواستم شما هم دعایم کنید
از نظر حاجات دنیوی ورزق و روزی مطمعن باشیم هیچوقت خدا شما را لنگ نمی گذاره
زمان ما حجاب زیاد نبود ما تقربیا بی حجاب بودیم من تصمیم گرفتم برای تاوان کناه هام نماز شب را انتخاب کنم تا من رو از گناه باز داره
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من همون شب اول که نماز شب خوندم تو قنوت اونقدر دعا کردم که فردا صبح حاجتم رو گرفتم
برای داداشم یه مشکل کاری پیش اومده بود کهو خیلی سرنوشت ساز بود اون شب تو نماز شب دعاش کردم که فرداش ساعت۱۱ میشد زنگ زد بهم گفت مشکلم حل شد
اولین بارم بود که میخوندم اونم از روی گوشی چون بلد نبودم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
سلام عزیزم من ازاول نمازشبمو بخاطرنیازم نخوندم ولی وقتی فهمیدم خواهرم به سرطان مبتلاشده تونمازشبم براش خیلی دعاکردم وقتی دکترگفت زیادحادنیست بیشترخوشحال شدم بازتونمازشب دعاکردم عملش باموفقیت دیروزتمام شداینشاالله که دیگه چیزی نبتش فقط محتاج دعای شما عزیزان هستم شمابرای گذاشتن
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
✅✅✅✅روش خیلی خوب و پیشنهاد یکی از اعضا باغ 5 برای خواندن نماز شب وقضا نشدن نماز صبح و خواندنه نمازصبح در اول وقت
✅1 گوشی موبایل زنگ میزارم و جای دور میزارم تا بلند بشم خاموش کنم
✅2 گفتم اگر بیدار شدم و نمازمو نخوندم و خوابیدم یا دیرتر و اول وقت نخوندم یک روز،، روزه جریمه باید بگیرم
من با این روش نیم ساعت قبل نماز صبح بیدار میشم،، نماز شب هم میخونم بعدش نماز صبح
شما هم امتحان کنید ضرر نداره
هر شب گوشیم رو زنگ میزارم و به خدا میگم این ساعت باید پاشم و نماز شب بخونم و بعدش نماز صبح،، وگرنه یک روز روزه قضا باید بگیرم
من هر شب با خدا عهد میبندم،،، و حتی دیر هم که خوابیدم بلند شدم
چون دلم نمی خواد روز ه بگیرم و سخته عمل میکنم
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
با سلام به تک تک اعضای این گروه وممنون از مدیر گروه ونیایش خانم .من دی ماه سال 94اومدم گروه ...من ادم عصبی بودم وهرروز با خونوادم جنگ داشتم سرو هر چیز کوچیکی ...مخصوصا با مادرم در مورد گذشتم یادم میرفت مادره و...وضع مالیمون خیلی بد بود بدهی فراون امیدم نداشتم به زندگیم با هرکی مینشستم افسرده بودم ولی بعد ورود به گروه ..وخواندن نماز شب .من هروز سعی میکنم 11رکعت کامل بخونم خیلی کم پیش میاد شفع نیستد فقط بخونم ...الان ارامش ذهنی دارم دعوا نمیکنم احترام همه رو نگه میدارم مخصوصا مامانم اونو بخشیدم ..هر کی بامن میشینه عاشق اخلاق من میشه میگه خیلی ارامش بهمون میدی سر هرکلمه ای خدام هست بدهیامون سر یه هفته تموم شد خدارو صد هزار مرتبه شکر خدارو دارم همشم مدیونه نماز شبم اصلا سخت نیست
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
به تمام خواهران گلم میخواهم بگویم من چندوقت است که نماز شب را شروع کردم خیلی خوبه هم درسلامتی وهم در زندگی ما چند وقت که خانه درست کردم خیلی قرض بالا اوردم نزدیک به 30 میلیون الان هم ندادیم خیلی دلم گرفت بوددوست داشتم که به زیارات امام رضا ع بروم یک روز دخترم به من گفت مامان اماده شو بریم مشهد من گفتم باکدام پول گفت قطاری که به من دادنندپول نمیخواهد چون میتوانم شما را هم ببریم گفتم باشه میرم میمانم در حرم سویت نمیگرم بعداز چند روز امد گفت مامان گفتم بله گفت بگو چه کار کردی دراین چند روز گفتم هیچ گفت چرا یک کاری کرد گفتم نمیدانم گفت به شوهرم درمشهد هتل دادند سه شب حال من هم خوشحال بودم وفکر میکردم چه شد که خدا صدا مرا شنیده باورنمیکرد من که این همه قرض دارم چه طور برم ولی وقت خدا به خواهداین طور درست میکند به دوستان وخواهران که تازه به این گروه امدند بگویم حتما نماز شب را بخواند واقع مجعزه میکند من از خدا برای قرضم دعا مییکردم ولی خدا مهربان به من مشهد را قسمت کردم ان شالله همه خواهران خوبم به خواست ها دللشان برسند وتمام مشکل زندگی شان حل بشه ببخشیده که اینهارانوشتم خواستم با شما درد دل کنم از خدامهربان برای همه سلامت میخواهم تا عمر دارم و همیشه نماز شب بخوانم
من شش شبه شروع کردم چله رو چله رو به نیت سلامتی امام زمان برداشتم
ولی توی این شش روز نصف بیشتر مشکلات خودم حل شده وضع مالیمون خیلی خراب بود. توی این شش روز خیلی خیلی رزق و روزیمون زیاد شده خداروشکر
⚜@namazshab114 ⚜
🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁🌸🍁