2777
2789
عنوان

تا از سرکار اومدم بهم خبر دادن خواستگار داری

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 46 پست
از دوست پسرم یکم بهتره دوست پسرم بچس این مرده

خب دیگه خودت میدونی

الان بیست سالته

باید معیارات منطقی باشه 

منم ۲۰ سالمه 

درسم می خونم

خواستگارام هم رد نمیکنم

هیچوقت هم درسمو ول نمیکنم

مگه ازدواج به معنی اینه که از هدفامون دست بکشیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمارمو ک بدم تو بیوم قلب اگه پیام بده رابطمه ام هم خراب میشه

یعنی منظورم اینه ک جفتش باهم از دست میره

با اینکه پارتنرم تایپم نیس ولی نمیتونم هیچ جوره جداشم نمیدونم چرا اصلا نمیتونم خیلی وابسته شدم

خانواده درجریاننبرای اولین بار خواستگارم میاد خونهیه آشنای دور هستن برا همین بابا گفت این بار بیان خ ...

اگه قرار تو کافه ای جایی باشه چجور باید رفتار کرد؟ چی باید گفت من اصلا ببد نیستم

مشکلش اینجاس ک اشنایی از سمت پدرم هست و خیلی معذبمو از طرفی خیلی سنم کمه🥲🥲🥲و از ی طرف ذیگه من همه ...

اگه سنت کمه‌پس دوست پسر برای چیته؟!؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
اگه سنت کمه‌پس دوست پسر برای چیته؟!؟!

دوست پسرمو باهم دوست بودیم بعد خیلی باهم صمیمی شدیم وارد رابطه شدیم بعد چون همسنیم کلاسامون باهمه دانشگاهمون باهمه تایم خواب و بیداری و همه چی کم کم وابسته شدم 

ولی هیچییییی از خودش نداره حتی کافه هم ک میریم با پول تو جوبی ک از باباش میگیره میریم

اگه قرار تو کافه ای جایی باشه چجور باید رفتار کرد؟ چی باید گفت من اصلا ببد نیستم

خب باهم میشینید صحبت میکنید اون معیارشو میگه بعد تو میگی

در آخر هم اگه پرسید نظرت چیه بگو خب من الان نظرم مشخص نیست 

و اگه یکم از پسره خوشت اومد  در آخر بگو برای جلسه اول کافیه

آتو نه ولی باهم بیرون رفتنی عکس داریم درهمین حد

اگه میتونی عکساتونو پاک کن بعدا دچار مشکل نشی

دوست خودم در این مورد دچار مشکل شده

الان دوست پسرش و نمیخواد میترسه عکسا کار دستش بده

دوست پسرمو باهم دوست بودیم بعد خیلی باهم صمیمی شدیم وارد رابطه شدیم بعد چون همسنیم کلاسامون باهمه دا ...

خوب با اون که اآنده نداری تمام 

اگر نیاز داری با جنس مخالف تو رابطه باشی چرا به خواستگارت که تقریبا شرایط اوکی داره فکر نمیکنی 

البته از اخلاق و….نگفتی و خیلی هم نمیشناسیش منظورم اینه جرا برای شناخت این بنده خدا که احتمال آینده روشن تر باهاش داری نمیزاری؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
عکس من بک گراند گوشیشه اصلا خیلی زیادن

اگه گوشیش آیفون نیست بگو یکی که کاربلده گوشیشو هک کنه عکسارو پاک کنه

خودتم نشون نده که تو این کارو کردی

بعدش هم کلی ناراحت باش بابت پاک شدن عکسا ازش بخواه که اگه اون عکسارو جای دیگه داره بیاره رو گوشی اون موقع هم میتونی بفهمی که کپی از عکسا داره یا نه

2810