2777
2789
عنوان

حس بد بخاطر کار بدم با راننده اسنپ

121 بازدید | 8 پست

می خواستم راه کوتاهی رو برم اما هیچ اسنپی قبول نمی کرد.

مجبور شدم راه طولانی تری رو انتخاب کنم که یکی بالاخره بگیرتم. بعد کلی انتظار و بالا رفتن قیمت یک اسنپ قبول کرد اما دقیقا چند دقیقه بعد اتوبوس اومد که دقیقا جایی که مسیرمه پیادم می تونه پیادم کنه. منم لغو سفر زدم به راننده زنگ زدم  و عذرخواهی کردم و گفتم اگر نزدیکید مجدد انتخاب کنم گفت مسافر جدید دارم ولی دوباره پیام داد و گفت کارتون زشت بوده منم مجدد عذرخواهی کردم

خیلی ناراحتم بخاطرش واقعا. ولی از طرفی مسیرم با اون اسنپ هم منطقی نبود. ولی عذاب وجدان دارم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

اشکال نداره دیگه مهم اینه عذرخواهی کردی مثل بعضیا طلبکار نبودی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش میاد دیگه واسه منم پیش اومده شماره کارت گرفتم ۱۰ تومن زدم واسش

خیلی خوبه الان بهش پیام دادم گفتم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اشکال نداره دیگه مهم اینه عذرخواهی کردی مثل بعضیا طلبکار نبودی

بله آخه قبلش هم سامانه زده بود که دیگه اتوبوس نمی آد

بله آخه قبلش هم سامانه زده بود که دیگه اتوبوس نمی آد

اشکال نداره گلم پیش میاد 

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

لغو سفر واسه همین موقعاس دیگه😐معذرتخواهی نداره دیگه

گناه داشت اومده بود یک راهی رو، بعدشم پیام داد گفت چرا لغو کردی؟

فعلا پیام دادم که اگر می خواد شماره کارت بفرسته جبران کنم