2777
2789
عنوان

امشب دخترمو درحد مرگ کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 51 پست
همسر بدی داری؟مشکل مالی شدیذی دارین؟مادرت بچگی کتکت میزد؟

از بچگی تو یه فامیل مریض بزرگ شدم ، مامانم اصلا حواسش بهم نبود کتکم میزد خودزنی میکرد منم شدم مثل خودش تبدیل شدم به چیزی که ازش نفرت داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خونه فیک باشی چون تازه عضو شدی وگرنه خدا لعنتت کنه خدا به زمین گرم بزندت خدا بگم چیکارت کنه اون بچه مثلا تو پناگاهشی مگه مریضی 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
از بچگی تو یه فامیل مریض بزرگ شدم ، مامانم اصلا حواسش بهم نبود کتکم میزد خودزنی میکرد منم شدم مثل خو ...

حتما خیلی سخت بوده برات تو بچگیت ولی مطمئن باش میتونی به خودت مسلط باشی و ازین به بعد زندگیت رو تغییر بدی

آخه چراااااا؟!به چ گناهی؟

گاهی بدون گناه تقاص پس میدیم 

معمولا اینجور بچه ها تاب اوری خوبی دارن تو جامعه چون خونه آنقدر پخته شون کرده که اذیت های جامعه اصلا به چشمشون نمیاد 

یاغی و مستقل میشن کاراشون رو به تنهایی انجام میدن یاد میگیرن از خودشون دفاع کنن 

البته اگه مثل من سمج باشن

یاد یکی از شاگردام افتادم فقط 13سالشه 

بیماری اعصاب داره 

مدام با بچه ها درگیر میشهپدر و مادر ش جدا شدن و پدرش شیشه مصرف می کنه...پیداش هم نمیشه...مادرش هم همکاری نمی کنه که بفرستند ش دکتر ...میگه به باباش بگید...

باباش هم پیداش نمیشه ...مدرسه نمیدونه باش چیکار کنه هر روز دردسر ایجاد می کنه ...اخراجم اجازه نداره ...

اون روز از کلاس بیرونش کردم تا چند روز حس بدی داشتم قیافش جلو چشمم بودولی چاره ای نداشتم امکان داشت سر بچه ها بلایی بیاره و یکی از بچه ها از ترس اومده بود پشت من قایم شده بود...داشت می لرزید...مدام بچه ها رو میزنه و گاز می گیره...

خدایا این بچه ها خیلی بی گناهن

ایشالا مشکل شما و دخترت خیلی زود حل شه و به اینجاها نکشه

همسر بدی داری؟مشکل مالی شدیذی دارین؟مادرت بچگی کتکت میزد؟

۱۷ سالگی برای فرار از زندگی قبلی ازدواج کردم تازه بعدش فهمیدم شوهرم چقدر مشکلات روحی داره خیلی عذاب کشیدم تو این ۸ـ۹ سال، الان شوهرم خیلی خوب شده زندگیم خوبه فقط من شدم یه آدم مشکل دار که نمیتونه خشمش رو کنترل کنه

اگه بدونی استرس و کتک زدن چه اثرات بدی روش می‌زاره هرگز نمیزنی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
۱۷ سالگی برای فرار از زندگی قبلی ازدواج کردم تازه بعدش فهمیدم شوهرم چقدر مشکلات روحی داره خیلی عذاب ...

باور کن میشه و میتونی

همینکه این تاپیک رو زدی همینکه ناراحتی همین یعنی قدم برمیداری که ازین کالبد بیرون بیای

حق خودت و بچته که آرامش داشته باشین

اگه تهرانیمرکز مشاوره ارگانیک مایند برو.بعد عزیزم شما تو زندگیت باهمسرت مشکل داری؟ چه دارویی مصرف می ...

خیر شیرازم. با همسرم مشکلات زیاد داشتیم بیشترش عدم توجه و تحقیر بود ولی الآن حل شده خیلی دوستمون داره. قرص بوسپیرون میخورم بعد از زایمان مجدد دکتر برام تجویز کرد

گاهی بدون گناه تقاص پس میدیم معمولا اینجور بچه ها تاب اوری خوبی دارن تو جامعه چون خونه آنقدر پخته شو ...

آخه اثر بد نذاشته روت؟

وای من پسرمو ماهی یه بارم یه سیلی اگه بزنم 

مریض میشم براش!😭🤚

کاش قبل اقدام به بارداری یه تست روان بدین که بچه رو تا اخر عمر اسیر خودتون نکنید 

یه سری والدین ها خودشون درست تربیت نشدن بعد میخوان بچه تربیت بکنن تحویل جامعه بدن 

بچه ای که کتک خور باشه در آینده هزار جور مشکل روانی پیدا میکنه از اضطراب اجتماعی بگیر تاااا افسردگی 

کاش میدونستم و نمی‌داشتم... ۱۷ ساله بودم که عروسی کردم همون ماه اول حامله شدم خیلی بچه بودم

فاصله سنی کمی داری میتونی دوستش بشی میدونی همین بچه تو نوجونی میشه یه یاغی که نمیتونی کنترلش بکنی بزرگترش بشه طردت میکنه ازدواج کنه اصلا محلت نمیزاره همه خاطرات کودکی تو ذهن بچه موندگاره شاید بگی براش زحمت کشیدم ولی این بچه تو بزرگسالی به چشم یه دشمن میبیندت خیلی ها تو همین سایت میگن از مادرمون متنفریم چون تو بچگی ازش کتک خوردیم چون تو ذهنشون مونده پس تا دیر نشده یه فکری به حال خودت کن

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
2810