خیلی دلم براش میسوزه، ما تبدیلش کردیم به چیزی که الان هست... هیچ بچه ی بی گناهی از اول اینجوری به دنیا نمیاد.. اینقدر از بچگی سرش داد زدم کتکش زدم باهاش بد رفتار کردم .🥲😭
دو ماه دیگه ۷ سالش میشه، کلاس اوله فضول و حرف گوش نکنه، معلمش هر روز بهم میگه ببرش پیش دکتر روانپزشک...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه
قبل هرچیزی بگم من روزی سه تا قرص اعصاب میخورم که بتونم به بچم چیزی نگم ولی یهو به خودم میام میبینم د ...
پدر نداره
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
اینم بگم هرچی که بگید حق دارید و من کاملا قبول میکنم ولی تاپیک زدم که بهم کمک کنید.. یه چیزی که بهم کمک کنه. دکتر خوب هم برای کودک هم برای بزرگسال اگه میشناسید بهم معرفی کنید