2777
2789
عنوان

آقا من مریضم میگن باید بری

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 28 پست

تورخدا مریض هستید نرید بقیه رو مریض میکنید به خدا الان خواهرم از مدرسه گرفت دوست های بیشعور اومده بودن الان چند شب نخوابیدم فقط دارم مریض داری میکنم الان بابام هم گرفته  این مریضی افتضاح هست همه جا بدن درد میکنه تز گردن بگیر تا کمر دست پا بعد لرز شدید داره چند روز تب 

برای سلامتی خودت هم شده نرو بدتر میشی بگو حالت تهوع شدید دارم الکی برو دستشویی ادای بالا اوردن بیار بعد سردرد دارم اینجور کاری کن باور کنن شاید یکی پول نداره بده دکتر حق الناس مریض کردن دیگران خودت هم بری بدتر میشی مادربزرگمم از دایم که سرکار میره گرفت امروز رفتیم باهاش درمانگاه شلوغ بود همه گرفتن ویروس جدیده

ب خدا حال من خیلی بده تو کل تایم مدرسه شدید اذیتم نمیدونم چیکار کنم 😭😭

ببین انفولانزاداشتم حالم بد افتضاح بعد ازمدرسه زنگ زدن مامانم بیاد دنبالم مامانم اومد دقیقا اینشکلیااا🤨🤨برگشت گف ببینمت واقعا حال نداری!!میتونی تحمل کنیاا ینی مدرسه اجازه میدادمادرمن نه دراین حد 😂😂وای اعصابم خوردشد الان یادم اومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بری حالت هم بهتر میشه

اصلا نباید بره الان خواهرم از دوستش گرفته به خدا یه هفته درگیر بودیم اون شب یه لرزی گرفته بود الان چند روزه من مادرم نخوابیدیم ماشالله بزرگه کلی سیستم دفاعیش ضعیفه خیلی بده اصلا به نظرم حق الناس مریض کردن دیگران اونم این ویروس جدید انقدر بده سخت از بدن در میاد

تورخدا مریض هستید نرید بقیه رو مریض میکنید به خدا الان خواهرم از مدرسه گرفت دوست های بیشعور اومده بو ...

درکت میکتم میفهمم چی میگی اما عزیزم مدرسه ک حالا بماند چفد بچه ها میچسبن ب همدیگه ولی از طریق دست بیشتر ادم مریض میشه به خواهرتون بگید دستاشو به چشم گوش دهان نزنه  بالاخره اونجا به میزوثندلی و دروتخته واینا دستشون میخوره و ویروس بیشترازین طریق واردبدن میشه واگه میتونه سرکلاس از ماسک استفاده کنه این چندماه زمستونو ردکنه بره 

اصلا نباید بره الان خواهرم از دوستش گرفته به خدا یه هفته درگیر بودیم اون شب یه لرزی گرفته بود الان چ ...

برا ضعیف بودن سیستم ایمنی بدنش هم بعداز خوب شدنش حتما حتما شربت تقویت کننده  ومولتی ویتامین بگیریدواین سه ماهوبدید تادیگه مریض نشه انشاءالله

ببین انفولانزاداشتم حالم بد افتضاح بعد ازمدرسه زنگ زدن مامانم بیاد دنبالم مامانم اومد دقیقا اینشکلیا ...

واقعا خیلی بده انگار من ی روز نرم مدرسه چی میشه 

حالا منو لگو باید از مدیر معاون گیرمونم اجازه بگیرم و گواهی و فلان ک همه رو اونا باید انجام بدن 

ک  انجام نمیدن😭 

واقعا خیلی بده انگار من ی روز نرم مدرسه چی میشه حالا منو لگو باید از مدیر معاون گیرمونم اجازه بگیرم ...

تلقین نکن ب خودت دیگه پاشو یه  مسکن نوافن بنداز بگیر بخواب انشالله تاصبح خوب خوبی

درکت میکتم میفهمم چی میگی اما عزیزم مدرسه ک حالا بماند چفد بچه ها میچسبن ب همدیگه ولی از طریق دست بی ...

این سال آخر دبیرستان هستن دیکه به حرف نیست یعنی الان میگه دختره مریض بغل دستش میشینه بعد یه لحظه ماسکش درآورده خوراکی بخوره سرفه کرده چندین بار چون هوا سرده داخل کلاس خوراکی میخورن به نظرم خانواده ای که میبینن بچه شون مریضه باید قلم پاش بشکونن بگن بشین خوب شو برو ببین من خواهرم ضعیفه رفتیم دکتر اومدیم دکتر هم یه بی سواد بیشعور خلاصه اپول سرم زد اومدیم چشمت روز بد نبینه شبش لرز گرفت دهنش بردیم همون درمانگاه پیش دکتره میگه ببرید دوش اب گرم بگیره اوکی میشه تو راه اورد بالا رنگش مثل گچ رفتیم درمانگاه دیگه دارو دادن خوب شد یعنی الان هم کمردرد اینا رو داره من مادرم اجدادمون جلو چشممان دیدیم به خاطر بیشعوری بعضی خانواده ها 

این سال آخر دبیرستان هستن دیکه به حرف نیست یعنی الان میگه دختره مریض بغل دستش میشینه بعد یه لحظه ماس ...

عزیزم آروم باش خونسردیتو حفظ کن منم نطرم همینه ولی نمیشه افکار وعقاید بقیه رو عوص کرد ک بقول خودت بیشعوره دیگ ما نمیتونیم همهرو متقاعدکنیم ک رعایت کنن

زمان کرونا رو یادت رفته؟نصف همین ملت عروسی میرفتن مسافرت میرفتن بعد ماهاتوخونه مریض میشدیم 😑 

ماباید فقط خودمون مراقب خودمون باشیم دیگرانو ولش کن  نمیشه یه جامعه رو درست کرد ک