2777
2789

منظور از نامزد عقد نیست فقط بله برون گرفتیم امروز بیرون بودیم میخواست ببوستم نذاشتم ناراحت شد حس کردم الان زوده وقتی عقد نیستیم هنوز اشتباه کردم واقعا؟؟خانواده هامون چندسال دوستن ولی خودمون تقریبا ۳ ماهه ارتباط داریم سنتی ایم دوست نبودیم باهاش راحت نیستم هنوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره به نظرم 

لازم نیست دیگه این همه سخت گیری الااان

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بهش با زبون نرم بگو راحت نیستم هنوز. اگه براش مهمی نباید دلخور بشه، ممکنه هم تند برخورد کرده باشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

کار درستی کردی حتی توی عقدم نذار ار حدش فراتر بره بعضی تحربه هارو سر وقت باید انجام داد یه چیزا بعد عقد یه چیزا بعد عروسی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
2810