2777
2789

یه بلوز شلوار هست کادو داده بودن من هر وقت میپوشمش نمیدونم چجوری توصیف کنم ولی حس منفی بهم دست میده انگار که خودم نیستم انگار که بار منفی داره احساس خوبی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قیچی بردار دستمال درس کن گازتو پاک کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نه اینجوری نشدم ولی ست نبودن و ناهماهنگی لباسا خیلی رو اعصابمه و احساس بدی بهم میده

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
نپوششمن شنیدم حتی هدیه هم ممکنه طلسم و جادو داشته باشه

صد در صد داره 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

برای لباس نه ولی شوهرم یه انگشتر خریده بود ، هر بار دستش میکرد و من چشمم میفتاد بهش اصلا آشوب میشد دلم ، یه جور عجیبی بود . آخرش دادش به یکی دیگه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خالم بهم کادو داده😐 دشمنی ای نداریم خیلی هم صمیمی هستیم

ببین نمیخوام به هیچ کس بدبینت کنم ولی همه از به ظاهر دوستانشون رو دست میخورن به هیچ کس اعتماد صددر صد نکن

خاله های منم تو روم میخندن ولی میدونم که خنجر هاشون واسم آماده اس تا از پشت بزنن

2810