2777
2789
نمونه بارز: خیلی از خانما بعد طلاق فکر میکنن گل و بلبله نمیدونن همون شوعهر معتاد اولی بهتر از دومیه ...

عزیزم در کنار معتادی خانوادگی بددلن جوری ک هیچکس حاضر نیست باهاشون ازدواج کنه... دخترشون ازدواج میکنن با غریبه یکیس خود من شوهرم غریبه یا بقیه فامیلا 

کاااااش فقططط مشکلش اعتیاد بود

بددددددل بود درو قفل میکرد مامانم سر سفره باید چادر میکشید رو صورتش غذا می‌خورد ک کسی نگاش نکنه و.............

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ب قول مامانم بخت آدم عوض نمیشه فوقش کوچه عوض میشه ،خونه بخت همونه

میگن بخت بخت اوله 

ولی کسی بچه نداشته باشه راحتتره براش طلاق 

ولی کسی که آه بچه پشتشه هیچوقت خوشیخت نمیشه دیذم چند مورد 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در کنار معتادی خانوادگی بددلن جوری ک هیچکس حاضر نیست باهاشون ازدواج کنه... دخترشون ازدواج میکن ...

الانم بددله شوهزش و.... 

عزیزم در کنار معتادی خانوادگی بددلن جوری ک هیچکس حاضر نیست باهاشون ازدواج کنه... دخترشون ازدواج میکن ...

کاش بعد طلاق ازدواج نکنن زنا چون خیلیاشون ازچاله میفتن تو چاه 

یکی هم من میشناسم چقدر بیچاره زنه خودشو شلخته میگیره خدا ببخشه ماها چقدر هی میگفتیم این زن چقدر شلخته لباس میپوشه بعد فهمیدم مرده گفته باید همین جور بگردی تا کسی نگات نکنه چقدر زنه سختی میکشه بااین مرد

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
کاش بعد طلاق ازدواج نکنن زنا چون خیلیاشون ازچاله میفتن تو چاه

بخاطر حرف مردم و......

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

میگن بخت بخت اوله ولی کسی بچه نداشته باشه راحتتره براش طلاق ولی کسی که آه بچه پشتشه هیچوقت خوشیخت نم ...

من آهم دنبال بابامه ک بدبختمون کرد 

مامامم شوهر دومیش بدجنس لاشی هوس باز