2777
2789
اصلا النگو ربطی به قومیت نداره

بنظرم داره ...یعنی دیدم که میگم 

بعضی جاهای خاص یه طلاهای خاصی بیشتر میپسندن 

مثلا استان فارس که من هستم شهر لار لامرد طلاهای خیلی بزرگ و النگوهای پهن و زیاد میپسندن 

یا مثلاً ترک و لرها گردنبندای پهن بلند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂منم پول ندارم فعلا بخرم ولی خیلی دلم میخوام بخرم اونم یکی دو تا نه زیاد😂😂😂😂

منم به خدا منمممم🥹💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من خودم ۳۰ سالمه ۷ تا النگو اماراتی تو دستمه بنظرم خز نیست عادت کردم البته نازکن

میشه عزیزم عکسشو ببینم من عاشق اماراتیم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بنظرم داره ...یعنی دیدم که میگم بعضی جاهای خاص یه طلاهای خاصی بیشتر میپسندن مثلا استان فارس که من هس ...

والا ما اصالتا کرجی هستیم و اینجوری میندازیم خیلیا هستن نمیندازن

خدایی هرچیو ربط به قومیت ندید

الان یکی میگه ترکا میندازه طرف میگه کوردم میندازه پس سلیقه ای ربطی به قومیت نداره

و پول باشه همه میندازن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

😍😍😂وایسا پامیشم میام کوردستان😂

کرمانشاهم بیا عمه هام کیلویی طلا دارن آدرس میدم بهت ولی پنجا پنجا😂😂

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

ما فقط داخل نی نی سایت شنیدیم انداختن طلا خزه یا طلای سنگین خزه

وای اره بخدا

دقیقا

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

اینم مال منه البته دست پسرمه من نمیتونم النگو دستم بذارم خفه میشم

خیلی نازه😍😍😍😍

2810