2777
2789
واقعا هم خطرناکه من از دیروز فقط یه جفت گوشواره برای دخترم گذاشتم داشته باشه اونم اون گوشواره ای که ...

از این نگینی کوچیکا بخر میچسبه به گوش آویز خطرناکه 

من ی دوستی ذاشتم بچه که بود بهش گوجه داده بودن گوشوارشو باز کرده بودن برده بودن😂😂😂😂

آخه النگو های دست اسی تقریبا ده تا شایدم بیشتره بعد کار کردن با ده تا النگو سخت نیست؟ من دیدم نهایت ...

میگم مادر خودم دوتا دستاش اینجوریه سخت اصلا نیست کاری لازم نیست بکنی الان جاروبرقیه شارژیه لباس باشه ماشین لباسشویی ظرف باشه ظرف شویی زمون قدیم نیست کلی کار کنی یا یکی میاری خونه تمیز میکنه

من خودم عاشق اینجوری طلا انداختنم😍🥰

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداییش سخت نیست؟ دیگه سی تا خیلی زیاده اصلا دست اذیت میشه

عادت کرده ۳۰ تا النگو حساب کن هر کدوم ۸ گرم باشن فقط ی جا ۲۴۰ گرم النگو ب جز گردنی و گوشواره اینا که ثابتن برا مجالسم خداشاهده بدون اغراق ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم طلا اویزون میکنه در کل ی کیلو طلا داره ولی خدایش طلاهاش قشنگن و بروز

از این نگینی کوچیکا بخر میچسبه به گوش آویز خطرناکه من ی دوستی ذاشتم بچه که بود بهش گوجه داده بودن گو ...

😂😂😂😂 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
بنظرم بیشتر شهرها و فرهنگ های خاصی النگو میپسندن چون من واقعا اطرافم ندیدم ..فقط خواهر شوهرم که ۵۴ س ...

اصلا النگو ربطی به قومیت نداره

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه کلا یه عده میگن نمیندازن دیگه خزه به قول خودشون اونایی هم که میندازن دهایتن به خدا خیلی شنیدم نه ...

گلم بستگی داره از کدوم شهر باشی مثلا ما ترکا عاشق طلاییم هر چقدرم هم بخریم بازم حس میکنیم کمه و واسه ما اصلا خز نیست 

گلم بستگی داره از کدوم شهر باشی مثلا ما ترکا عاشق طلاییم هر چقدرم هم بخریم بازم حس میکنیم کمه و واسه ...

منم ترکم اصلا هم برام خز نیست فقط پول ندارم😂💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ترکی😍😍معمولا ترکا اینقدر طلا میندازن یه دست النگو یه دست تکپوش خودمم ترکم🤚🏻

کوردها رو ندیدی پس🤦‍♀️

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

الان یه ادمای مسخره میان میگن مگه هنوزم النگو کسی دست میکنن ؟مگه هنوزم النگو مده؟ کجایی هستی النگو د ...

وای😅😅😅😅😅

2810