2777
2789
میگم مادر خودم دوتا دستاش اینجوریه سخت اصلا نیست کاری لازم نیست بکنی الان جاروبرقیه شارژیه لباس باشه ...

هر دست ده تا النگو؟ خدایی اذیت نمیشه؟ اصلا برای کار کردن نه در حالت عادی حس اذیت اذیت نداره؟ من چند سال پیش گوشواره های خودمو درآوردم و از این دخترونه های فیک انداختم بعد گوشم رو زخم کرد و با بدبختی درش آوردیم ( از اطراف سوراخ گوشم خون میومد و یکم زخم شده بود ) دیگه یه مدت نداختم که هم این زخمه خوب بشه هم واقعا اذیت میشدم گفتم یه چند وقت بگذره میندازم ولی دیگه هیچوقت ننداختم تا اینکه دو سال پیش یه بار با بدبختی تونستم یه دونه بندازم آخه سوراخ گوشم بسته شده بود تقریبا و شبم گرفتم با همون خوابیدم واااای به خودم گفتم من چجوری چند سال تونستم با گوشی که گوشواره داره سر رو بالشت بزارم اصلا راحت نبودم همونجا درش آوردم و گفتم دیگه نمیندازم😂

یا حتی انگشتر رو هم فقط تو مهمونی ها میندازم اونم وسطاش یهو میبینی در میارم😂💔

یعنی من اینجوری اذیت میشم بخاطر همون اصلا واسم قابل تصور نیست اون حجم از النگو رو توی دست تحمل کردن🚶🏻‍♀️

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من زیاد زرد نیست از طلای زرد خوشم نمیاد

مبارکت باشه عزیزم 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

والا ما اصالتا کرجی هستیم و اینجوری میندازیم خیلیا هستن نمیندازنخدایی هرچیو ربط به قومیت ندیدالان یک ...

والا ربطی به پول نداره کلا هر کی بگه النگو سلیقه م نیست میگن پول نداری 😆😆

اتفاقا پول داریم طلا هم داریم خوبشم داریم 😅😅😅ولی واقعا بعضی جاهای خاص سلیقه شون النگوعه 

بعدم حرف بد یا چیز بدی که نیست عزیزم که بخوای ناراحت بشی ...اصلا توهینم نیست 

قشنگی ایران به همین تفاوت فرهنگها و سلیقه ها هست 😍😍😍

منکه جز دانلود عکسش و نگه داشتن تو گالری گوشیم کاری از دستم بر نمیاد شاید تونستم جذبش کنم😂😂😂

یوخ من مستقیم گدیرم گیزیل فروشیلرین گاباغیندا استانیرام شیشدن فول اچ‌دی باخیرام عکس دن هشساد چیخماز😂😂😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عادت کرده ۳۰ تا النگو حساب کن هر کدوم ۸ گرم باشن فقط ی جا ۲۴۰ گرم النگو ب جز گردنی و گوشواره اینا که ...

چی بگم والا خدا بیشترش کنه😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

هر دست ده تا النگو؟ خدایی اذیت نمیشه؟ اصلا برای کار کردن نه در حالت عادی حس اذیت اذیت نداره؟ من چند ...

یکیش ده تا یکش ۳تا همشون گندس 

اصلا اذیت نمیشه ولی مثلا گوشواره بندازه اذیت میشه یا گردنبند که مجلس ها میندازه

من خودم حلقم نمیتونم بندازم دستم اذیت میشه همه طلایی میندازم انگشتر میندازم انگار جونم گرفته میشه😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

والا ربطی به پول نداره کلا هر کی بگه النگو سلیقه م نیست میگن پول نداری 😆😆اتفاقا پول داریم طلا هم د ...

ولی اینکه میان تو تاپیکایی که عکس النگو گذاشتن میگین مگه هنوزم کسی النگو دستش میندازه منظور چیه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چی بگم والا خدا بیشترش کنه😂

خب واقعا هر کس ی علاقه ای داره یکی ماشین یکی خونه یکی طلا البته من همیشه بهش میگم طلا نخر چون هر جا میره همه خیره میشن ب طلاهاش دزدم ی بار خونشو زد ولی طلاهاشو تو خونه نبود 

😂 خواهر جدی سوال پیش اومد آخه فکر نکنم آب به پوست برسه

اگه بشه حرکت کنه ابتدا دست رو تا مچ می‌شویم به النگوها رو به طرف بالا می کشیدم و زیرش رو دست می کشیم  اما اگه حرکت نکنه به فتوای مرجع من باطله

2810