2777
2789
عنوان

اگه عکسمو بزارم حیران میشین از زیبائی

| مشاهده متن کامل بحث + 6621 بازدید | 417 پست
سلام عزیزم خوبم تو چطوری

عنتر

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بذار من‌ پاکش میکنم

😬

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

بزار

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
مال من پنج قلو زایید

نه بابا برا تو از قبل بادار بوده الان زایمان کرده پس

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
قربونتتت

😘😘

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

آره واقعا نه زیبایی نه اخلاق خوب و مهربونی شانس نمیاره ولی شانس یعنی پاداش دنیایی که خدا میده شاید واسه بعضی ها پاداش اخروی در نظر بگیره خدا که خیلی بالاتر از شانس و پاداش دنیایی هست .مطمئنا‌ خدا یه جایی واسه اونایی که بهشون شانس نداده جبران می کنه که اونایی که شانس داشتن بهشون غبطه می خورن .❤️

چطور حذفش کنم بعد؟

گذاشتی یه دقیقه فرصت داری سه نقطه زیر عکس رو که کامنت کردی رو بزنی گزینه حذف روهم بزنی پاک میشه

'الَلَـﮬ‌ﮧَـمﷺصََلَِّﷺوََسََـــلَِّـم 💜وََبََارَِكَ عََلََىَﷺ🌼مـَُحَـمـََّـــــدٍَ ﷺ👑◯وِأّلَهِ وِصٌحٌبِهِ أّجِمَعٌيِّنﷺِ‏                 ٭• •🌙  . ‏      .  
2810