2777
2789
عنوان

بیایین شجاعانه اعتراف کنید شما سر هستین به شوهرتون یا اون به شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 162 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اونجوری که فکر میکنی خوشبخت نیستم زندگیم خیلی فراز و نشیب داشته

عههه.عزیزم انشالله خوشبختیت کامل بشه💋

شوخی میکنم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

هیچ کدوم

مکمل همیم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇
ببخشید تو ناراحتیت این سوال رو میپرسم چطور با هم آشنا شدین ، چطور همچین آدمی رو جذب کردی آفرین به شم ...

پسر عمومه عزیزم

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

سرتر یعنی چی  دیگه

مگه به دارایی  و مال و امواله

ادم باید متشخص باشه با لیاقت باشه  جنم داشته باشه هنر بلذ باشه اطلاعات عمومیش  بالا باشه رفتار بلد باشه اجتماعی و خوش مشرب باشه

بقیه چیزها ظواهره.تزییناته

سرتر یعنی چی دیگهمگه به دارایی و مال و اموالهادم باید متشخص باشه با لیاقت باشه جنم داشته باشه هنر ...

خب من همه اینایی که میگیو دارم که با این همه تفاوت تونستم ۱۶ سال نگه دارم زندگیمو ولی امان از نگاه و دید بقیه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پسر عمومه عزیزم

سنتی بود ازدواجتون یعنی ؟ 

به جای اینکه خوشحال باشی تو همچین خانواده ای هستی داری غصه میخوری خانوادت بهش نمیخورن 

خانوادت رو مه نمیتونی عوض کنی ، سعی کن خودت رو بالا تر از خود فعلیت بکنی

2810