2777
2789

من باهاشون قهرم وخونشون نمیرم سر حاملگی من استراحت شدم ومادرم زمین گیر بود اون مدت مادرشوهرم اومده بود پیشم یه مدت همش ب شوهرم اینو میگه ک اومدم وفلان وظیفه مادرش بود همه مادرشون میره دلم خیلی گرفته نمی بخشمش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بگه. کار خودشو بی‌ارزش کرده.شما هم قهر نکن باهاش. کم‌کم دلتو باهاش صاف کن اگه راه داره. به خاطر ز ...

ن زن بدذاتیه خوشم نمیاد ازش همه کار واسه بچهای دیگش میکنه اما این پسرشو انگار از سر راه اورده 

خب بگه. کار خودشو بی‌ارزش کرده.شما هم قهر نکن باهاش. کم‌کم دلتو باهاش صاف کن اگه راه داره. به خاطر ز ...

هنرش فقط زاییدن بود چرا باید همه کار خانواده من بکنن بچه پسرش بوده خب نمیومد وقتی اینطوری دلمو میشکنه

به شوهرت بگو بهش بگه اگه می دونستم این همه میخوای منت بزاری یه پرستار می گرفتم برای زنم اما نمیذاشتم ...

قلبم درد میکنه بخاطر این حرفاش این بچشو ادم حساب نمیکنه فکر میکنه زایید تموم اصلا وظیفه ای در قبال پسرش نداره انگار اومد دختر مردم گرفت داد پسرش تموم

من استراحت مطلق بودم مادرشوهرم یک لیوان آب دستم نداد ، همش نیش و کنایه میزد استارتر بازم مادرشوهرت ...

لعنت بهش میخام صدسال اشتی نکنم ای کاش نمیومد اومد خورد خابید یه بشقاب غذا داد بمن خیلی کار شاخی کرد یعنی کار زیادی نکرد دوهفته پسرشو نگه داشت من دختر مردم اون مادر مادری ک منت بزاره برای پسرش کاری کرده صدسال نباشه بهتره

خودت زیادی پرتوقعی به نظرم.من دو تا بارداری و زایمان و شاغل بودن و الآنم همسرم شهر دور ماموریته.همه ...

پرتوقع چی هستم میشه بگی کسی ک میاد کمک انقد منت نمیزاره مادرم مریض بود ولبه مرگ چطور میومد کمکم پس وظیفه ای مادر پسر نداره فقط دنیا بیارن تموم شما ک نمیدونی چ کارایی بامن کرده چشم نداره شوهرم دوسم داشته باشه

2810