2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش منت زمان بارداری رو میزاره سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
خودت زیادی پرتوقعی به نظرم.من دو تا بارداری و زایمان و شاغل بودن و الآنم همسرم شهر دور ماموریته.همه ...

مادرشوهرپدرشوهری ک فکر نکن بچه ای دارن میخوام صد سال نباشن اگر بشه بنویسم بامن چقد بدرفتاری میکرد میگه قطع ارتباط کن نباید میومد وقتی فک کرد وظیفه ای درقبال پسرش نداره

پرتوقع چی هستم میشه بگی کسی ک میاد کمک انقد منت نمیزاره مادرم مریض بود ولبه مرگ چطور میومد کمکم پس و ...

من که کارای دیگه اشو نمی‌دونم. ولی این موضوع منت گذاشتن که میگی زیادم بد و ناجور نبوده.

مادرشوهرت اومده به عروس خدمت کرده. کارش خیلی هم بی ارزش و ناچیز نیستا.

پس فردا اون ناتوان بشه تو میری بهش خدمت کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که کارای دیگه اشو نمی‌دونم. ولی این موضوع منت گذاشتن که میگی زیادم بد و ناجور نبوده.مادرشوهرت اوم ...

اره میرم منم پسردیگش اومد سرکار ابنجا من هفته ای چندبار غذا میفرستادم یکبار نگفتم بهش یا هرسال بهش پول کادو میدادم یکبار نگفتم منم بدنبودم اگر کاریم کرده برای پسرش کرده

اره میرم منم پسردیگش اومد سرکار ابنجا من هفته ای چندبار غذا میفرستادم یکبار نگفتم بهش یا هرسال بهش پ ...

ولش کن فامیل شوهر عادت دارن منت بذارم.

بخدا مادرشوهر منم هزاران بار منت خیلی چیزای کوچیک سرم گذاشت.

اهمیت نده. زندگی رو تلخ نکن

ولش کن فامیل شوهر عادت دارن منت بذارم. بخدا مادرشوهر منم هزاران بار منت خیلی چیزای کوچیک سرم گذاشت.ا ...

دلم میسوزه من شرایط سختی داشتم وحتی گفتنش ازارم میده هربار این موصوع رو یاد اوری میکنه

ولش کن فامیل شوهر عادت دارن منت بذارم. بخدا مادرشوهر منم هزاران بار منت خیلی چیزای کوچیک سرم گذاشت.ا ...

خانواده شوهر گوه زیاد میخورن چون من دیگ کوتاه نیومدم بخاطر رفتاراشون سوختن حتی پسرشم ادم حساب نمیکنه وحالی ازش نمیپرسه گوه ب این مادری

پرتوقع چی هستم میشه بگی کسی ک میاد کمک انقد منت نمیزاره مادرم مریض بود ولبه مرگ چطور میومد کمکم پس و ...

همین که شوهرت دوستت داره و الان بچه‌ت بغلته، بهترین اتفاق دنیاست برات. یه کم آروم بگیر و اصلا بهشون فکر نکن. گذشت زمان همه چیزو بهتر میکنه. شاید یه روزی هم ایشون شما رو و هم‌شما ایشونو بهتر درک کنید. الان نمیشه، میدونم‌.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خانواده شوهر گوه زیاد میخورن چون من دیگ کوتاه نیومدم بخاطر رفتاراشون سوختن حتی پسرشم ادم حساب نمیکنه ...

حیف نیست داری انقدر خودتو اذیت میکنی؟ اون منت گذاشته دیگه. خب بذاره.

برو خوش باش که همسرت هم جوابشو داده. برید با هم دیگه بگید، بخندید، تفریح برید. همسر من واقعا آدم خوبیه، تو اگه بدونی من با خودش و خانواده‌ش چطوری با احترام رفتار میکنم. عسل دارم میذارم دهنش بازم ممکنه گازم بگیره مادرشوهرم. ببخشید اینجوری گفتم. ولی بازم همین شوهرم که براش میمیرم و واقعا دوستم داره و بارها گفته میدونم مامانم حرف بدی زده، حاضر نیست حتی ناراحتی‌شو توی چهره‌ش هم نشون بده. مبادا که مادرش ناراحت شه. اصلا اصلا حتی ساکت یا مظلوم نمیشه یا اخم نمیکنه یا تو خودش نمیره. مبادا مادرش ناراحت شه. حتی گاهی گفته خندیده که مثلا جو رو درست کنه. فقط خدا صدای هزار هزار بار شکستن دل بی‌گناه منو اون لحظه‌ها شنیده. خدای من شاهده بازم بعدش به مادرش خوبی میکنم.

برو کیف کن عزیزم. بیخودی انقدر برای یه حرف نپخته و یه منت داری خودتو زجر میدی که چی؟

حیف نیست داری انقدر خودتو اذیت میکنی؟ اون منت گذاشته دیگه. خب بذاره.برو خوش باش که همسرت هم جوابشو د ...

چی بگم ناراحتم ک منو ازخودشون ندونست و باعروس دیگش بهاره

چی بگم ناراحتم ک منو ازخودشون ندونست و باعروس دیگش بهاره

بی‌خیال. بشینی غصه بخوری، فقط یه باخت برای خودته. روزگارتو به خوشی بگذرون. ببین چه تند داره میگذره!