2777
2789
عنوان

من با یه گاو ازدواج کردم 🐄🐄🐄🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 105 پست
شرایط اقتصادی از حق نگذریم روز به روز داره بدتر میشه… الان دو نفر کار هم کنن بازم اخر ماه هشتشون گرو ...

آخه خیلی فشار رو خانمه ، پولش هم که تو‌ خونه خرج میشه ، شوهرش دیگه خیلی بی انصافه

زندگی شاغلی همینه .......سختی های خودش را داره .....سعی کنید باهم کنار بیایید .حرفهای تلخ زیاده .هرد ...

استخدام ام ، کارم تق و لق نیست . 

کاش حرف تلخ گفته بشه رد بشه ، به جون می خرم . تا ناراحت میشه قهر می‌کنه تا پا پیش نذارم حرف نمیزنه . شده سر مسائل ساده تا ۱۰ روز قهر بوده 

من ناراحت میشم فردا صبح اش بازم ناراحتم ولی حتی یادم نمیاد از چی !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم من از وقتی ازدواج کردم روی خوش زندگی رو ندیدم ، همش چالش های پیش پا افتاده ، اعصاب خوردی .قبل ...

توکل به خدا کن .مال خیلی ها همینه ظاهر زندگی بقیه را نبین .همه مشکلات دارند‌.خدا را شکر شاغلی .درامد داری شوهرت شاغله .بیکار نیست .سالمی شکر خدا کن .بعضی کار ندارند بیکار.من ارزوی داشتن بچه دارم ندارم .

مردا متاسفانه همینند .

یک راه واسه اینه که باهم خوب شید اینه .داخل خونه شبا به خودت برس.موهات را سشوار بکش.قهوه دم کن بخورید .وسیله های اضافی خونه را بزار انباری جمع کن .وسیله اضافی نزار...همه ادما خسته میشند .ولی اکثرا خونه مادرزن یا مادر شوهر میرند ناهار شام

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
میگه در توانم نیست ماهیانه مشخص بدم ،هر چی پول هست برای هر دو تامونه هر وقت خواستی بگو بدم کمکی رو ه ...

وا یعنی چی؟بگو خودم بالاسرش میمونم و از شرکت میان که مطمینن بازم اگه قبول نکرد از آشناهات بپرس اونا کیو میارن همون خانم رو بیار 

واقعا راحتیه 

روزایی که مرخصیته غذاهای نیمه آماده درست کن فریز کن که همش غذا آماده داشته باشی

مثلا خورشت زیاد درست کن و سهم بندی کن فریز کن یا مثلا مایع کتلت و کوکو بدون تخم مرغ فریز کن

یا مثلا مایع ماکارونی یا پلو مخلوط رو زیاد درست کن چند وعده کن بذار فریز همیشه آماده داشته باشی اینجوری غذای خوب همیشه سه سوته داری

مثلا گوشت خورشتی رو بپز وعده کن فریز کن اینجوری همیشه غذاهایی مثل خورشت پلو و چلو راحت و سریع حاضره

استخدام ام ، کارم تق و لق نیست . کاش حرف تلخ گفته بشه رد بشه ، به جون می خرم . تا ناراحت میشه قهر می ...

حساس شده انگار.

روحیه ش ضعیف شده .مردا خیلی ضعیفه روحیه شون بعضیا .سعی کن قهرتون بیشتر از ده دقیقه طول نکشه.روندی فرایندی هست عادت میکنه که دیگه باهات قهر نکنه .حالا یک عده میگند پر رو میشه .ولی من به شوهرت بودم میگفتم اشتی کن .به تو هم میگم .بسازید .من هم تو قهر پیش قدم میشم

خیلی سخته..میای خونه از سرکار تازه شغل دومت شروع میشه خونه داری! بعدش بچه داری و اخر شب شوهر داری... ...

من آدم فعالیم ، همه این کارا رو میکنم و از اینکه بیکار نبودم بازم خوشحالم 

ولی من فقط دلگرمی می خوام ، فقط سرکوفت نشنوم ، بهم اینقدر نگه کاری نمیکنی ، اینقدر حس ناکافی بودن بهم نده 

فقط بهم افتخار کنه 

من فقط یه لبخند ساده و تشکر می خوام من هیچی نمی خوام 😭😭😭😭

وا یعنی چی؟بگو خودم بالاسرش میمونم و از شرکت میان که مطمینن بازم اگه قبول نکرد از آشناهات بپرس اونا ...

شوهرش مشکلش غذا نیست ، اینها بهانه هست ، فقط میخوا خانمش شاغل نباشه که استقلال مالی داشته باشه ، غذا هم فریز کنه ، باز میگه غذای تازه میخوام ، فریزری بهم نمیسازه

بگو یا اندازه حقوقم بهم ماهیانه بده برا خودم که سرکار نرم یا اینکه برای خونه کمکی بیار هفته ای یکی د ...

مردا زود حساسند ناراحت میشوند .

من آدم فعالیم ، همه این کارا رو میکنم و از اینکه بیکار نبودم بازم خوشحالم ولی من فقط دلگرمی می خوام ...

مشکلی نداره بگو ازین به بعد حقوقم مال خودم باشه مگه نمیگه کاری نمیکنی؟😂😂😂😂والا انگار جاتون عوض شده بازم توقع داره خدا بهت صبر بده خواهر

نصیحت میکنم تحت هیچ شرایطی از شغلت کنار نکش حتی اگه مجبور بشی تنها زندگی کنی

شوهرش مشکلش غذا نیست ، اینها بهانه هست ، فقط میخوا خانمش شاغل نباشه که استقلال مالی داشته باشه ، غذا ...

آی باریکلا 

کل حرفش اینه : از سر کار بیاد ، خونه مرتب ، بچه شاد ، من شادتر ، بوی غذای تازه تو خونه بپیچه  . خودش بشینه قربون صدقه اش برم بغل اش کنم و محبت کنم تا آقا محبت اش بیاد ! 

یه بار میوه دلش می خواست گفت میوه نداریم ؟ گفتم چرا داریم ولی من امشب خیلی خستم میشه تو بیاری با هم بخوریم ؟ بخدا میوه رو آورد ناراحت شد قهر کرد گفت اگه قرار بود خودم بیارم که فایده نداره! 

کلا تو یه مقطعی که بچه کوچیکه شب و روز آدم یکی میشه اختلافا زیاد میشه حالا خانم شاغل باشه بدترم میشه

یکم تحمل کنید ۳سالو رد کنه اوضاع خوب میشه

اگه شرایط کاریت جوریه که چن سال نری بعد برگردی سرکار که بهتره

مردا زود حساسند ناراحت میشوند .

حساسن درسته منم تو خونه کار میکنم هم کار خونه رو خیلی قوی انجام نمیدم شوهرم گاهی غر میزنه گاهی بدخلقی و قهر داره اما نمیذاره قهرمون طول بکشه 

مرد و زن باید برای تلاش و ادامه زندگی حامی و دلگرمی داشته باشن 

آی باریکلا کل حرفش اینه : از سر کار بیاد ، خونه مرتب ، بچه شاد ، من شادتر ، بوی غذای تازه تو خونه بپ ...

همین دیگه ، مجرد بوده خودش میوه میخورده ، متأهل هم شده ، باز خودش میخوره ، ناراحته 😑

2810