2777
2789
عنوان

من با یه گاو ازدواج کردم 🐄🐄🐄🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 105 پست
مشکلی نداره بگو ازین به بعد حقوقم مال خودم باشه مگه نمیگه کاری نمیکنی؟😂😂😂😂والا انگار جاتون عوض ش ...

اتفاقا بهش گفتم بیا یه چند روز جای من باش  من جای تو ببینیم چطور میشه سکوت کرد 😁

خودش شب برخلاف من که خوب نمی خوام راحت می خوابه صبح می‌ره سرکار عصر که میاد غذا می خوره بعد گوشی بازی یکم با پسرمون بازی سرسری می‌کنه ، چون دانشگاه می‌ره درس می خونه تا شب ، شب هم سام می خوره باز گوشی بازی بعد می خوابه 

تو هفته دو روز و سه شب هم. می‌ره شهر دیگه دانشگاه منم و پسرم تنها . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حناجون بعضی مردا لوس و نازنازی ان دلشون میخواد زنشون مثل یه پادشاه باهاشون رفتار کنه

این نمونه از همون هاست 

دلش می خواد یه خونه مرد سالار داشته باشه که متاسفانه من نمی تونم اون شکلی 

اتفاقا بهش گفتم بیا یه چند روز جای من باش من جای تو ببینیم چطور میشه سکوت کرد 😁خودش شب برخلاف من ک ...

هرچقدر هم تحت فشار قرار گرفتی فقط بهونه هاش رو بگیر 

بازم پیرو توصیه بچه ها میگم رختخوابت رو گرم کن خواهر همه چیز حل میشه باور کن خیلی تاثیر داره 

خودتو تقویت کن مثلا مولتی ویتامین و این چیزا بخور بدن خانما وقتی ذهنشون درگیره ضعیف میشه و سرد میشن 

سعی کن خودتو تقویت کنی 

به خودت کمی برسی ایشالا درست میشه

این نمونه از همون هاست دلش می خواد یه خونه مرد سالار داشته باشه که متاسفانه من نمی تونم اون شکلی

عزیزم خب خونه مرد سالاری و پادشاهی همینجوری نیست خرج و مخارج قصر بالاست و نمیشه با جیب خالی پادشاهی کرد 

خب اگه همسرت درآمدش بیشتر میبود مگه شما بدت میاد کار نکنی؟

فعلا وضع همینه فقطم شما نیستی وضعیت نود درصد زندگیا همینه خرجا بالاست درآمدها کم الان باید هردو کار کنن بازم کم میاد

عزیزم خب خونه مرد سالاری و پادشاهی همینجوری نیست خرج و مخارج قصر بالاست و نمیشه با جیب خالی پادشاهی ...

همینو بگو یه بار از دهنش در نیومده بگه دیدم که کمک خرجی ، ممنون 

میگه قرار ما از اول این بود با کم هم بسازیم ، قناعت داشته باشیم ...

همینو بگو یه بار از دهنش در نیومده بگه دیدم که کمک خرجی ، ممنون میگه قرار ما از اول این بود با کم هم ...

خب بگو خستگی هام تا موقعی هست که بچه مون وابسته به منه بعد دو‌سه سال بهتر میشه 

بازم از ظرافت زنانه ت استفاده کن محبت کن بدون توقع

گاهی مردها به بچه شون حسودی میکنن چون خودشون بچه ن نمیتونن همسرشون رو با بچه شون شریک بشن و بعد شروع میکنن به در و دیوار گیر دادن و غر زدن 

اون فقط محبت میخواد 

2810