2777
2789
عنوان

من با یه گاو ازدواج کردم 🐄🐄🐄🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 105 پست

البته بیشتر مردا قدرنشناس نمک نشناس هستن غرغرو تو کارای خونه هم کمک نمیکنن چون خانوادشون یادشون نداده وقتی طرفت میره سرکار توام باید تو بچه داری خانه داری کمک کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه چون محبت نمیکنی ،محبت نمیکنم اخه این چه حرف و طرز فکریه کاش مردایی که سواد رابطه ندارن ازدواج ...

قهر می‌کنه عین دخترا 

هر چقدر محبت کنم اونم همون قدر نه بیشتر 

بگو یا اندازه حقوقم بهم ماهیانه بده برا خودم که سرکار نرم یا اینکه برای خونه کمکی بیار هفته ای یکی دوبار بیاد تمیز کنه اکثر خانمای شاغل کمکی میارن

بجای تمیزکاری خونه به خودت برس و بیشتر به شوهرت محبت کن مردا وقتی کمبود ببینن الکی گیر میدن و غر میزنن اما اگه رختخوابت گرم باشه همه دنیا براشون گلستونه

شغلت چطوره؟ درآمدش خوبه؟ بچه از ۳سال رد بشه زحمتاش کمتر میشه .... منم بخاطر همین حرفای شوهرم خونه دار شدم و تشد برم سرکار ... اصلا کارت رو ول نکن البته اکر واقعا درآمدش خوب باشه و دوستش داری!

مگه ربات اورده خودش تو خونه هیچ کاری نمیکنه ،انتظار داره زنش شب اماده به خدمت باشه!

من که تایید نکردم 

گفتم دلیل بهونه گیریش همینه 

در ضمن ایشون شاغل هم نبود با وجود شیر خوار رابطه داشتن سخته

ممکنه پشیمون شده باشهنمیدونم🗿

نه عزیزم ایشون هم خدا رو میخواد هم خرمارو 

خانوم همه کار بکنه  از شغل و بچه داری و اشپزی ،شب هم برای چیزای دیگه همکاری کنه

خودش چی؟

فقط بره سرکار

عزیزم منم ۱۳سال پیش دقیقا همین وضعیت رو داشتم،و خیلی خیلی اذیت شدم،سیاست داشته باش،با محبت،هر روز ی خرده از کارای خونه رو بهش بسپار، حتی در حد فقط ی چای دم کردن،عادت که کرد،هفته بعد ی کار دیگه اضافه کن،دائم هم تشکر کن، به قولی خرش کن،همین مدلی ادامه بدی،بعد چند ماه میبینی خیلی از کارای خونه رو انجام میده و منتی هم نیست انگار وظیفش شده، فقط نذاری از اعضای خانوادش کسی متوجه شه،چون شاغلی میگم وگرنه آدم خونه دار باشه  نیازی به کمک شوهر هم نداره خودش از پس کارای خونه برمیاد 

ناراحت نشو گلم ولی اگر من جای شما بودم به هیچ عنوان سر کار نمی رفتم

به آینده مطمئن نیستم .

اگه یه روز این زندگی بهم بخوره من بی تکیه گاه میشم ( با توجه به شرایط فعلی زندگی ام میگم ) 

2810