2777
2789
عنوان

من با یه گاو ازدواج کردم 🐄🐄🐄🐄

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 105 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کوچولوت خیلی کوچیکه کجا میذاریش خواهر من

بخدا بچه مامانش میخواد گناه داره

برو سر کار ولی چند سال دیگه

بذار ۴سالش بشه اوضاع بهتره مهد میره

گناه داره طفل معصومتهمسرت دوست نداره کار کنی دیگه داره میگه

حقم داره

فعلا مامان باش

میاد روزی که بری سر کار بخدا

کاش 🥲والا چه خانم های خوبی هستید گیر کرگ افتادید ،گلم خرج خونه با زن نیست ،هم کار خونه می کنی ،هم بچه داری ،هم بیرون خونه ،رحم کن به خودت ، به اون خانم هایی که یکسره ارایشگاه وبازار هستن یاد بگیر اونا عزیزترن نرو سر کار تا قدر عافیت رو به دونه ،

زندگی شاغلی همینه .......سختی های خودش را داره .....سعی کنید باهم کنار بیایید .حرفهای تلخ زیاده .هردو خسته اید ...میگذره همش.اگر فکر میکنی سختته کمی مرخصی بگیر .کارگر بیار خونتون را تمیز کنه گاهی.ولی دعوا نکنید بسازید .مردا متاسفانه همشون بچه ذهن هستند .نمیشه همش دعوا کرد ‌.برو کارگر بگیر .گاهی مواد غذایی بسته بندی کن .بچهرا همبده دست شوهرت نگهداره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
2810