2777
2789
عنوان

دوستیم ادامه بدم دانشجو ام

79 بازدید | 5 پست

یه دختری هست که از روستا شون اومده منم باهاش دوستم دختر خوبی خودش میگه بدش میاد اگه کلاس بیاد کسی یا خودش بگیره و جذب من شده چون اینجوری رفتار نکردم  چند روز پیش گفتم وای استایلم اینجا خوشگل نیست اونم خندید گفت خوبه از فرداش لباس باکلاس جدید پوشید آرایش کرد بعدم یکی از پسرا دانشگاه به من گفت خوشگلی ناراحت شد یا مثلا رفتیم سر کلاس بدش اومد من جواب دادم وقتی گفتم درس می خونی یا نه چه خبر گفت هیچی نه بابا نخوندم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

وقتتون رو با چنین دوستی‌های هدر ندهید و 

درستون رو بخونید این دوستی بیشتر یک طرفه هستش 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتتون رو با چنین دوستی‌های هدر ندهید و درستون رو بخونید این دوستی بیشتر یک طرفه هستش

یعنی چی ؟

بلاخره دوست نیازه 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یعنی چی ؟بلاخره دوست نیازه

بله نه هر دوستی دوستی که بتونی باهاش وقت بگذرونی و بهت خوش بگذره و حتی با هم درس بخوانید دوستی که حسادت نکنه و زیر آب زنی نکنه خیلی از دوستان ویژگی دوست خوب رو ندارن مخصوصا اگر با کسی بری رابطه خیلی ها اون رابطه رو خراب می کنند الان دوست خوب و آدم خوب کمه 

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
بله نه هر دوستی دوستی که بتونی باهاش وقت بگذرونی و بهت خوش بگذره و حتی با هم درس بخوانید دوستی که حس ...

پس من این آدم جز دوست هام قرار ندم درسته ؟