2777
2789
۲۴

خیلی بچه گانه نگاه داری میکنی به این موضوع فکر کردم سنت خیلی کم به جایی اینکه خودتم با مادرت باشی به قول خودت قدر پدرتونم نمیدونن حالا که اتقدر پدرت دوس داری خودت باهاش صحبت کن بگو الان خیلی گرونی خودم میام جای پسر عمه که این پول بیاد تو خونه خودمون یا اصلا اگر نیاز نداره کسی نگیر شما هم نری

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
یعنی شما بودی هم ری‌اکشن نشون می‌دادی نسبت به کار همسرت؟

بله .خیلی سخته همسر مظلوم که همه ازش سوءاستفاده کنن.

همسر متعادل خوبه .هم محبت کنه ،هم دوستو دشمن رو بشناسه ،هم حق رو به حق دار بده ،هم ظلم نکنه .هم مظلوم نباشه .

نمیتونم تحمل کنم از شوهرم سواستفاده کنن و پشت سر بهش بخندن .یا بگن حتما جایی سهم مارو بالا کشیده که الان اینطوری زبونش کوتاهه و خدمت می‌کنه .

با نرمش با پدرت صحبت کن و نگرانی‌های مادر رو بهش گوشزد کن .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بچه گانه نگاه داری میکنی به این موضوع فکر کردم سنت خیلی کم به جایی اینکه خودتم با مادرت باشی به ...

یا حداقل از پسر عمه کار بخواه .بذار یاد بگیره کمک کنه و مفت خور بار نیاد .

یا حداقل از پسر عمه کار بخواه .بذار یاد بگیره کمک کنه و مفت خور بار نیاد .

دقیقا اینم میشه 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
خیلی بچه گانه نگاه داری میکنی به این موضوع فکر کردم سنت خیلی کم به جایی اینکه خودتم با مادرت باشی به ...

نمی‌دونم چرا نمی‌تونم به این زن حق بدم😭

京香水月

بله .خیلی سخته همسر مظلوم که همه ازش سوءاستفاده کنن.همسر متعادل خوبه .هم محبت کنه ،هم دوستو دشمن رو ...

نمی‌خوام من هم این حرف‌ها رو بهش بگم نمی‌خوام از سمت من هم قلبش بشکنه 

京香水月

آخه بی‌شعوره کی با همسرش قهر می‌کنه آخه که این کرده

متاسفانه منصفانه صحبت نمیکنی ایشونم مادرتونه به نوعی از حق شماهم دفاع میکنه چطرز صحبت درمورد مادره

بسکه گفته وتاثیر نداشته دیگه خسته شده

متاسفانه منصفانه صحبت نمیکنی ایشونم مادرتونه به نوعی از حق شماهم دفاع میکنه چطرز صحبت درمورد مادرهبس ...

آره مدام می‌گه اون پول حق این بچه‌ست(من)

آخه چیکار کنم روی پدرم حساسم طاقت این‌که ۱ ثانیه هم ناراحت باشه رو هم ندارم😭

京香水月

2810