2777
2789
خودشون کنار میان باهمتو دخالت نکن

آخه تحمل ندارم کسی بابام رو ناراحت کنه خیلی مظلوم و ساکته😭

مادرم بهش این رو گفت خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد 

京香水月

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تحمل ندارم کسی بابام رو ناراحت کنه خیلی مظلوم و ساکته😭مادرم بهش این رو گفت خیلی ناراحت شدم خیلی ...

مادرتون حق دارن مگه اینکه وضع مالی پدرتون خیلی خیلی عادی باشه این پولها براش پول خورد باشع

مادرتون حق دارن مگه اینکه وضع مالی پدرتون خیلی خیلی عادی باشه این پولها براش پول خورد باشع

خب من الان چیکار کنم!

به مادرم گفتم نباید با بابا اینطوری حرف می‌زدی گفت بابات ساده‌ست دارن ازش سوءاستفاده می‌کنن همین رو که گفت دوباره حس کردم بهش توهین شده عصبی شدم😭

京香水月

آخه تحمل ندارم کسی بابام رو ناراحت کنه خیلی مظلوم و ساکته😭مادرم بهش این رو گفت خیلی ناراحت شدم خیلی ...

خدا حفظ کنه پدرتو ولی  شوهر  مظلوم و ساکت هم خوب نیست اصلا.مامانت اذیت میشه 😁

چرا باید دروغ بگم😐من به دختر خاله دارم طفلی از صبح ۸ تا ۴ بکوب ثبت شرکت کار میکنه زیر دست یکی به او ...

حق با شماست

پس مامانم حق داره اما چیکار کنم روی بابام خیلی حساسم تا یک چیزی می‌شه گارد می‌گیرم😭

京香水月

آره…حتی بابام روش نمی‌شه بهش بگه دیگه نیا

خب گناه تو باباته اول جو گیر شده اصلا پسر ۱۴ ساله ده تومن‌رو چیکار میکنه

به نظرم به مامانش بگه که دیگه بره به درسش برسه من کارام حل شده و...

2810