2777
2789

چند روز پیش مامانم گفت که میخواد با چند تا از خانمای اقوامشون بره مشهد بهشون گفتم منم میام همشون گفتن نه تو نباید با ما بیای و ما میخوایم زنونه بریم و بچه هامون و نمیبریم منم دیدم که اینجوری میگن گفتن شاید دوست ندارن اقا تا امروز که فهمیدم همشون دختراشون بردن مامانمم دختر خالمو برده شوهرم راه دور سرکاره رفته بودم پیشش زنگ رو زنگ که بیا خونه برای بابات اشپزی کن و اینجور چیزا منم زودی از پیش شوهرم اومدم خونه بابام اینا ناراحت نیستم که نتونستم برم اصلا میخواستمم شاید نمیتونستم چون خیلی اوضاع مالیم خوب نیست ولی خب وقتی اینجوری بهم گفتن تو با ما نیا و بعدش همشون رفتن ناراحت شدم اصلا شاید نمیرفتمم چون پول ندارم ولی خب نمیدونم چی بگم خیلی دلم شکست حالا نمیدونم چیکار کنم:)

تازه وقتی پیش شوهرم بودم گفتم اره من یه دوروز دیگه میام بهم گفتن خیلی بی خیری و ادم باید خیرش به خانوادش برسه

بنظر من مسائل خانوادتو به همسرت نگو

چون شاید بعدا تو فراموش کنی و رابطتون بهتر شه اما همسرت فراموش نکنه و به روت بیاره

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نظرت در مورد رفتار خانوادم چیه چجوری برخورد کنم

خط آخرو متوجه نشدم

تو یه شهر نیستین؟

گفتی دوروز دیگه میام

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 
خط آخرو متوجه نشدمتو یه شهر نیستین؟گفتی دوروز دیگه میام

شوهرم راه دور سرکاره رفته بودم پیش اون گفتم یه دورورز دیگه میام مامانم به خالم گفته بود بهم بگه که ادم باید خیر داشته باشه

شوهرم راه دور سرکاره رفته بودم پیش اون گفتم یه دورورز دیگه میام مامانم به خالم گفته بود بهم بگه که ا ...

وظیفه نیست بری آشپزی کنی بنظرم

البته بستگی به پدرتم داره

اگه پدرتم مثل مادرته نرو بنظرم

وظیفه نیست بری آشپزی کنی بنظرمالبته بستگی به پدرتم دارهاگه پدرتم مثل مادرته نرو بنظرم

نه بابام خیلی خوبه حتی امروز نزدیک پریودم بود به بایام گفتم حال ندارم نزاشت کاری کنم شام و ناهر از بیرون گرفت

نه بابام خیلی خوبه حتی امروز نزدیک پریودم بود به بایام گفتم حال ندارم نزاشت کاری کنم شام و ناهر از ب ...

پس برو 

ولی بعدا یک‌جوری به روی مامانت بیار که ناراحت شدی

ولش کن خیلی موقعیتا پیش اومده الانم اینجا گفتم چون کسی نبود و میخواستم درد دل کنم

خوب کردی عزیزم🫂