fragile0heart مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1281 عنوان اکسم چرا اینکارو کرد بنظرتون کمک لطفااا 125 بازدید | 26 پست اسممو گذاشته بیو نوشته(تورا کم دارم در زندگی ام در وجودم...)بعد روزی یه استوری غمگین با حرف اول اسمم هم میذاره.شهرمون کوچیکه اکثرا همو میشناسن و کسی نمیدونه ما قبلن رابطه داشتیم الان اینارو می بینن من چیکار کنم.بنظرتون بهش پی بدم نمیگه ب تو چه؟؟ هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ... دیروز | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rita78 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 562 ب روی خودت نیار پیگیر نباش استوریشو نگا نکن خودش میکشه کنار بعدشم هرچقد شهر کوچیک باشه از اسم تو زیاد هست اگه کسی دید گردن نگیر
کاکتوس_۲۳ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1125 منظور داره دیگه 😁یه برگشتمون نشه؟ نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید
viara عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 4366 فقط امیدوارم اسمت خاص و تک نباشه "بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
kinova2 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 762 مگه نمیگی کسی نمیدونسته که باهمینچرا استوری هارو به خودت میگیری شاید شما نیستی یه نفر دیگه از یه شهر دیگه منظورشه اگر بهش بگی بهت بگه مال تو نیست چی
fragile0heart مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1281 ب روی خودت نیار پیگیر نباش استوریشو نگا نکن خودش میکشه کنار بعدشم هرچقد شهر کوچیک باشه از اسم تو ز ... ممنون راه حل خوبی بود هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...
reyhan_gisso عضویت: 1403/09/03 تعداد پست: 56 بعد اسمت چیه میخوام ببینم از این اسم هاست که زیادن یا کم
fragile0heart مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1281 مگه نمیگی کسی نمیدونسته که باهمینچرا استوری هارو به خودت میگیری شاید شما نیستی یه نفر دیگه از یه شهر ... آخه از اقوامه و اینکه همه هم میدونستن رو من نظر داره ممکنه شک کنن.. منتها نمیدونن تو رابطه بودیم هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...
fragile0heart مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1281 منظور داره دیگه 😁یه برگشتمون نشه؟ آخ آخ چقد قشنگ گفتی😄آره این روزا ب دلایلی زیاد می بینمش انگار وسوسه شدع😄 هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...
kinova2 عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 762 آخه از اقوامه و اینکه همه هم میدونستن رو من نظر داره ممکنه شک کنن.. منتها نمیدونن تو رابطه بودیم به روی خودت نیار چک نکن انفالو کن
fragile0heart مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1281 بعد اسمت چیه میخوام ببینم از این اسم هاست که زیادن یا کم اره خیلی کمه (آریاییه)تو فامیل و اینایی ک من میشناسم فقط دوتاییم😢 هرچیـ دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...