2777
2789
عنوان

امروز تو‌ مطب چشم پزشکی بودم یه زنی رو اورده بودن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 65 پست
تازه اگه توی اورژانس جراحی فک و صورت باشی یه چیزایی از توحش مردا میبینی اصلا توی مخیله ات نمیگجهمن ی ...

من همیشه اعتقاد داشتم نصف بیشتر مردای روی این کره خاکی ، ذات وحشی دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا اگه خانواده خوبی بودن از حال بچه اشون بی خبر نمیموندنشاید اون بدبختم از بی پناهیش برنگشته خونه ...

دقیقا همین بوده عزیزم🥺🥺

خدا از اینجور خانواده هایی نگذره که دختر جایی تو خونه پدریش ندارع

یا خدا دختراتون جوری بار بیارید بتونن بهتون پناه بیارن بتونن از خودشون دفاع کنن

اگه بار اول ک کتکش زده بود میرفت پزشک قانونی نامه میگرفت شکایت می‌کرد اینجور نمیشد 

به امید روزهای خوش 💝

مریض ان الان برادر شوهر من خواهر شوهرم بهش یاد میدن زنت نباید بخنده وبابد کاری کنی پیر بشه و...هر دف ...

توروخدا بگو شوخی میکنی مگه داریم همچین ادمایی اصلا خواهرشوهرت خودش زنه چطور دلش میاد 

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
بابا مک عهد قجره دختره مک عقب مونده بود دیده شوهرش میزدتش یبار دو بار سومین بار زنک نزده پلیس یا فرا ...

خب دیگه تو همون خونه مونده...

والا چیزی که مادرش میگفت تلفن و گوشی قطع بوده ازش ، در رو روش قفل کرده ؛ بعد تو روستا بودن ...

گفت ما حدود یک ساعت دور بودیم از دخترم

قضیه ناموسی بوده؟

چطوری واقعا میتونی همچین حرفی بزنی؟ تو مملکت ما همینجوری زنا مورد ظلم و بدبختی هستن و هزارجور خفت میکشن بی گناه. از خود زنا دیگه نشنویم این حرفا رو

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
2810