2777
2789
عنوان

امروز تو‌ مطب چشم پزشکی بودم یه زنی رو اورده بودن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 65 پست
عجب خب چرا زنگ نزد پلیس یا فرار نکرد

نمیدونم🥺🥺🥺

همش با خودم میگم چرا به خانوادش زنگ نزد چرا فرار نکرد😭😭

بعدش میگم به کدوم خانواده زنگ میزد؟؟! به خانواده ای که ۱۶ ماه نه به دخترشون زنگی زدن نه حالشو‌ پرسیدن😭

خدا ازشون نگذره ... فک کن یه زنگ به دخترشون نزدن ببینن چی بهش میگذره😭😭خداشاهده مریضا تو مطب گریه م ...

بابا مک عهد قجره 

دختره مک عقب مونده بود دیده شوهرش میزدتش یبار دو بار سومین بار زنک نزده پلیس یا فرار کنه بره همسایه خبر کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ریدم دهن همچین پدر مادری بلاخره میدونستن شوهر دخترشون عوضیه دگ فک کردی نمیدومسنن؟به چ حقی یه سال سر ...

پدر ومادر منم همینن مطمئن ام حتی همینم که گفتن ما سر نزدیک دروغه نخواستن سر بزنن

آیا خدا کافی نیست ؟
خدا کنه سر کاری باشه یعنی تو این مدت یه زنگ به دخترشون نزدن مگه میشه

بخدا سرکاری نیس خودم با چشمای خودم تو مطب دیدم😭😭

بخدا مادر دختره گفت حدود ۱ ساعت ازش دوریم تو‌ روستا زندگی میکنیم و یکسال و ۴ ماهه اصلا به دخترم سر نزدیم بعد شوهرش گوشی و تلفن و همه چی رو ازش گرفته حتی یه زنگم بهمون نزده😭😭

ببین دختره رسما دیوونه شده بود چون اصلا تو این دنیا نبود😭

اینجور چیزا رو دیدین خواهشا برا بقیه نگین خیلی حال بقیه داغون میشه تو این اوضاع میدونم دیدن این چیزا ...

خودم خیلی حالم بده😭😭😭

شما فقط شنیدی‌ ولی من با چشمای خودم دیدم😭😭😭

بخدا بغض داره خفم میکنه همش قیافه دختره میاد جلو چشمم😭😭

چرا اذیتش میکردن شوهره و برادرشوهره

مریض ان الان برادر شوهر من خواهر شوهرم بهش یاد میدن زنت نباید بخنده وبابد کاری کنی پیر بشه و...هر دفعه منو میزنه الآنم نمی تونم راه برم تمام بدنمو با لگد زده همه تنم درد می‌کنه 

آیا خدا کافی نیست ؟
خودم خیلی حالم بده😭😭😭شما فقط شنیدی‌ ولی من با چشمای خودم دیدم😭😭😭بخدا بغض داره خفم میکنه همش قی ...

میفهمم واقعا سخته ما با شنیدن اینجوری شدیم خاک بر سر اون خانواده و اون مرتیکه بی غیرت شوهرش بعضی ها از حیوون کمترن

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
چرا مامان بابای دختره تا حالا بی خبر بودن از دخترشون؟

نمیدونم😭😭

گویا قهر اومده بود چن بار ولی خانوادش بخاطر حرف چرت مردم و طلاق و اینا هر دفعه که دختره رو کتک زده بود برگردونده بودن دختره رو سر زندگیش...

الان به خیال خودشون که اگه سر نزنن بهش شاید زندگیش بهتر شه ،۱۶ ماه به دخترشون نه زنگ زده بودن نه حالشو پرسیده بودن ، اون شوهر ازخدا بیخبرشم در حد مرگ شکنجه ش داده بود ،گوشی و تلفن و همه چی هم ازش گرفته بود😭😭

از خدا بی خبر دستاش ، گردنش ، پاهاش همه رو با قاشق داغ سوزونده بود😭😭

جوری سر دختره رو کوبیده بود دکتر گفته بود مغزش اسیب دیده 😭😭

این دختر اصلا پلک نمیزد فقط به یه جا زل زده بود😭😭

بخدا سرکاری نیس خودم با چشمای خودم تو مطب دیدم😭😭بخدا مادر دختره گفت حدود ۱ ساعت ازش دوریم تو‌ روست ...

باور میکنم منم سر یه قضیه یه مدت حتی به خانوادم زنگ هم نمیزدم خدایا این مردا چقدر ظالمن😭😭

2810