2777
2789
عنوان

با ی پسره سه روز اینستا چت کردم یهو یهفته غیب شد

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی کاره سوار ماشین طرف نمیشنخاستی بری دیتبرو کافه جاییسوار ماشینش نشو

میدونی چیشد گفت چ میکنی گفتم دانشگاه سرگرمم گفت اها باکراشا گفتم شاید..  بالاخره سرگرمیه دیگه بعد گفت اها اره بالاخره ک باید چهارنفر اوسکل کنی بخندی. منم جوابش ندادم🫤

دلت خوشه ها مگه از اینها شوهر در میاد ، طرف میاد چت س ک سی میکنه میره ، این واسه تو شوهر میشه 😖🥲

میدونی چیشد گفت چ میکنی گفتم دانشگاه سرگرمم گفت اها باکراشا گفتم شاید..  بالاخره سرگرمیه دیگه بعد گفت اها اره بالاخره ک باید چهارنفر اوسکل کنی بخندی. منم جوابش ندادم🫤

توام دوسه روز بعد جوابشو بده اگه گفت کجا بودی بگو پاهام زخم شده بود بعد گفت چه ربطی داره بگو نمیدانم ...

میدونی چیشد گفت چ میکنی گفتم دانشگاه سرگرمم گفت اها باکراشا گفتم شاید.. بالاخره سرگرمیه دیگه بعد گف ...

بابا طرف خیلی خز و اسکله از همین چتایی که میگی کرده فهمیدم محلش نزار بلاکشم نمیخاد بکنی یه گزینه دارا تو اینستا میتونی بدون اینکه بلاکش کنی پیاماشو انتقال بدی به دایرکتت که فقط حالت دایرکت واست ارسال شه اگر هم برات مهم نیستش بلاکش کن بره