2777
2789
عنوان

رفیقام آشغالن🥰🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از این زباله ها منم داشتم، هردومون تازه ازدواج کرده بودیم نمیدونم چرا اونموقع اون روی حسود و کثیفش نمایان شد،داشتیم چت میکردیم بحث جوراب شلواری و لباس پیش اومد و من گفتم شوهرم دوس نداره شلوار جذب و جوراب شلوار بپوشم گفت چون تپلی! منم گفتم تو زیادی لاغری گفت نه من مانکنم 😂واقعا اندام زنونه و ظریفی نداشت، نه باسن نه سینه، لاغر و کوتاه بود ولی من پر بودم مدام دنبال بهانه بود تحقیرم کنه منم کات کردم باهاش،اینا دوست نیستن سم خالصن، با دوستت رابطه دوستی برقرار میکنی که بهت خوش بگذره،شاد باشی کنار کسی که همسنت هست و درکت میکنه اگه کنارشون مدام حس منفی و بد داری باید بذاری شون کنار

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖
از این زباله ها منم داشتم، هردومون تازه ازدواج کرده بودیم نمیدونم چرا اونموقع اون روی حسود و کثیفش ن ...

خیلی زور زدم اهمیت ندم ولی جدی جدی از خودم داره بدم میاد

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

من موهام بلندیش معمولیه مدلش مجعده ولی موهام پفه مدلش اینجوریه کاریش نمیشه کرد

بعد خب منم میرسم و مرتب میکنم ولی موی پف هم خوشگله نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن شلخته ای چیزیم همه که نباید کراتین کنن همه مدل مویی قشنگه من موهای خودمو خیلی دوست دارم

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من موهام بلندیش معمولیه مدلش مجعده ولی موهام پفه مدلش اینجوریه کاریش نمیشه کردبعد خب منم میرسم و مرت ...

میخواستم کراتین کنم پشیمون شدم موی لخت بهم نمیاد میدونم

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

میخواستم کراتین کنم پشیمون شدم موی لخت بهم نمیاد میدونم

وای نه نکنیا آخه فر به این قشنگی خاص ترین نوع موعه حیف نیست؟ 🥺

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نه به جای عوض کردن موهام دوستامو عوض میکنم :/

درستش همینه

چون موهات مشکلی نداره واقعا

خیلی زور زدم اهمیت ندم ولی جدی جدی از خودم داره بدم میاد

ببین من یه بحث الکی انداختم،دعوامون شد کات کردیم راحت شدم 😂توهم همینکار بکن 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖