2777
2789
عنوان

رفیقام آشغالن🥰🤌

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 56 پست

این ح رومزاده ها رفیق نیستن یه بی نا موسیم بود به من میگفت چاقی یکیشون میگفت دماغت بزرگه درحالی که دماغ من اصلا بزرگ نیست کلی ازشون حرف شنیدم خداروشکر خیلی وقته زدم زیرشون و قیدشونو زدم یادمه وقتی بهم گفت چاقی و زشتی بدون آرایش انقدر گریه کردم و فشار عصبی بهم وارد شد داشتم میمردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جای اشغال تو سطل اشغالیه نه بغل دست تو کات کن باهاشون بابا همشون بهت حسودی میکنن

خیلی تلاش کردم کات کنم نمیشه میان با معذرت خواهی میچسبن بهم منم میترسم نقطه ضعف بدم دستشون دیگه دارن رو اعصابم راه میرن

عضو ستاد بتمنان خاموش🐈‍⬛🖤

این ح رومزاده ها رفیق نیستن یه بی نا موسیم بود به من میگفت چاقی یکیشون میگفت دماغت بزرگه درحالی که د ...

دقیقاااا:) خودش قدش بشدت کوتاه و لاغر مردنیییی ولی من همیشه بهش میگم خیلی خوشگلی هیکلت عالیه ولی اینجوری جوابمو میدن🐈‍⬛🖤

هروقت اونا به چیزیت گیر دادن یا ایراد گرفتن تو هم از اونا ایراد بگیر

مثلا مال من خودم کش ارتودنسی هامو ابی کرده بعد یکی از همکلاسی هام امده میگه ابی کردی که چشم نخوری منم گفتم اره برای چشم نحس تو یا مثلا همین چیزای دیگه برای من از این چیزا زیاد پیش میاد

یا برای موهای فرت بگو من خدادادی موهام فره بعضی ها هم الان کلی اینو اونر میکنن که موهاشون مثل من فر باشه

دقیقاااا:) خودش قدش بشدت کوتاه و لاغر مردنیییی ولی من همیشه بهش میگم خیلی خوشگلی هیکلت عالیه ولی این ...

تو مطمئنم قشنگترینی❤️باهاشون کات کن رفاقتتو قول میدم حالت بهتر میشه نسبت به خودت اینا دشمناتن نه رفیقات

هروقت اونا به چیزیت گیر دادن یا ایراد گرفتن تو هم از اونا ایراد بگیرمثلا مال من خودم کش ارتودنسی هام ...

دلم نمیاد اعتماد به نفسشونو بگیرم حقیقتش خودم بعد از حرفاشون ساعت ها جلو آینه با خودم کلنجار میرم نمی‌خوام اونا هم تجربه کنن

خیلی تلاش کردم کات کنم نمیشه میان با معذرت خواهی میچسبن بهم منم میترسم نقطه ضعف بدم دستشون دیگه دارن ...

ببین آدمی که حالتو بد می‌کنه باید دورش بندازی اون هرچقدر عذرخواهی کنه خودشو جرم بده باز میاد میرینه بهت بهش بی محلی کن نترسم که تنها باشی آدم برای دوستی زیاده هیچموقع تنها نمی‌مونی نقطه ضعفیم نمیدی دستش ولی با دور شدن ازش به خدت لطف بزرگی میکنی..اگه دوستم میخوای میتونیم دوست باشیم نمی‌دونم ولی از اونا دور شو چون وقتی اعتماد به نفس نداشته باشی و خودتو دوست نداشته باشی زندگیت خیلی پوچ میشه و افسرده میشی

دلم نمیاد اعتماد به نفسشونو بگیرم حقیقتش خودم بعد از حرفاشون ساعت ها جلو آینه با خودم کلنجار میرم نم ...

اینکار رو بکنی اون ها هم می فهمن دارن چیکار می کنن دیگه این کارا رو تکرار نمی کنن ولی تو چون چیزی نمی گی اون ها هم به این کارشون ادامه میدن

اینکار رو بکنی اون ها هم می فهمن دارن چیکار می کنن دیگه این کارا رو تکرار نمی کنن ولی تو چون چیزی نم ...

من آنقدر برای بقیه خوبم کاشکی اونا هم برای من خوب بودن

بگو بهشون یه دو دیقه سرتونو از با سنم در بیارید ببینیم چه خبره

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
2810