2777
2789

از بچگیم به شدتتتتت سخت گیر بود و مدام منو تحقیر میکرد و کتکم میزد و به شدت کنترلم میکرد حتی توی کوچیک ترین چیزا کنترلم میکرد و اگه از دستوراتش پیروی نمیکردم یا بهش جواب پس نمیدادم کولی بازی در میورد و منو میشست پهن میکرد سر بند، وحشیانه کتکم میکرد و تو خونه زندانیم میکرد نمیذاشت برم بیرون! اینجوری شد که الان با اینکه یه خرس گنده شدم هنوزم هرچی بپرسه اتوماتیک جوابشو میدم و در جریان ریزترین کارهام قرارش میدم! اونم از خداشه!مدام تو همه چیز دخالت میکنه و میخواد زندگیم رو باب میل خودش پیش ببره و به شدت هم دهن لقه و هرچی بهش میگم رو با اینکه تاکید میکنم به کسی نگی میره میذاره کف دست همه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شما کنیز افسارگسیخته باش (:

شما وقتی به یک بلوغی برسید دیگه از اون جا به بعد شما مقصر ادامه کار هستید نه گذشتگان

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خسته شدم از دستش زنیکه موذی!

متاسفانه با تهدید و تحقیر و‌ کتک منو از بچگی ترسونده و اینطوری شخصیتم رو شکل داده😔 دلم میخواد خودم زندگیم رو کنترل کنم ولی نمیتونم متاسفانه😔😔😭😭

وای خدا نگذره ازش اگه میتونی مستقل شو. شاغل شو دور شی ازش. برو رستوران کار کن صبح بری ۱ شب بیای خونه

صبح ت اشب ساعت یک اونوقت چقدر میدن میشه عصر روفت

راستش زندگیم مثل اسی وشاید بدتر دارم سعی میکنم وکیل پیدا کنم مستقل بشم

و دنبال جا و کار هستم

خسته شدم از دستش زنیکه موذی!متاسفانه با تهدید و تحقیر و‌ کتک منو از بچگی ترسونده و اینطوری شخصیتم رو ...

میگم به مشاور حرف بزن به مرور زمان تغییر میکنی نمون اینجور

خوب شما کنیز افسارگسیخته باش (:شما وقتی به یک بلوغی برسید دیگه از اون جا به بعد شما مقصر ادامه کار ه ...

به حرف اسونه. از نوجوونیم متوجه شدم چه کاری در حقم کرده و کار درست چیه، اما متاسفانه من کل زندگیم اینطوری بزرگ شدم هرچقدر تلاش میکنم تغییر کنم بازم نمیشه انگار شخصیتم اینطوری شکل گرفته😔

میگم به مشاور حرف بزن به مرور زمان تغییر میکنی نمون اینجور

همه جا دنبالم میاد نمیذاره تنها برم مشاور!!! اگر برم میاد دنبالم پشت در میشینه تا بیام بیرون سین جیمم میکنه که چی گفتی به مشاور؟ اون چی گفت؟ اگه بهش نگم هم کولی بازی در میاره!

نه من مادرم خیلی اذیتم میکرد ولی اصلا حریفم نمیشد

من مانع تحصیلم و خیلی از حقوق دیگم

مثلا تو عید اجازه نداریم بریم بیرون و وقتی مهمون میاد تو اتاق میشینم تا مهمون بره

حتی اداررمون می‌گرفت نمیتونیم بریم تو عروسی گاهی هنوز شام نخوردیم گاهی وسط شام ما رو میاره و خودش مارو میبره و زشت‌ترین لباسا رو پوشیدم ووووو

2810