2777
2789
عنوان

از خستگی دارم بیهوش میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان مدتهاست اینقدر شلوغمباور کن شبها بیهوش میشمالبته نکته مثبتش اینه فکر و خیالت کمه

دقیقا اصلا وقت نمیشه فکر و خیال کرد

البته گاهی وقتا

بعض دغدغه ها توی این شلوغی میشن اتیششش 

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

دقیقا اصلا وقت نمیشه فکر و خیال کردالبته گاهی وقتابعض دغدغه ها توی این شلوغی میشن اتیششش

تلان امضاتون رو خوندم شما اون کاربر راحیل نیستی که سال ۹۸ اینا عاشق مرد عراقی شده بود؟

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
همین دیگه خونه پدر باش و پادشاهی کن😁

آره قربون مامان و بابا واقعا خیلی راحت و آزادم گذاشتن 

ولی خب شرایط سختی رو گذروندم فیزیک بدنم و حالات روحیم ذاتا این مدلیه غیر این کسل و گیجم

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
تلان امضاتون رو خوندم شما اون کاربر راحیل نیستی که سال ۹۸ اینا عاشق مرد عراقی شده بود؟

بله

401 هم اعتراف کردم

چقدر خوب یادتونه

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

واقعاااخوب چی شدددددازدواج کردین؟

خیلی اتفاقات افتاد اصلا گفتنش طولانی میشه میدونم خسته میشی

خدا بخواددد 

توی همین دوسه ماه میاد خواستگاری

🥺ازین شرایط بد بیایم بیرون

2810