2777
2789
عنوان

تو بدنسازی یه دختره خیلی گیر میده میگه اخمات تو همه باز

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 24 پست
یبارم تو باشگاه گفت موهات چقدر شوره زدهمربی هم بود

بعضیا شخصیتشون اینه همش عیب هارو میبینن و فکر میکنن اگ همش عیب بقیه رو بگن خیلی زرنگ جلوه میکنن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید میخواد حرفو بازکنه یا عادت به حرف زدن داره ازاین آدما ناراحت نشو کارخودتو بکن فقط

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بگو همون لحظه شامپوی خوب میشناسی؟ لبخندم بزن

جدا از اون اگه شوره داری اسکراب معرفی کنم میزنی به سرت؟ بعد از شامپو اینو میزنی بعد آبکشی میکنی شوره و پوسته هات کلا درمان میشه

غصه نخور درست میشه.
شاید میخواد حرفو بازکنه یا عادت به حرف زدن داره ازاین آدما ناراحت نشو کارخودتو بکن فقط

جلو مربی ب نظرت چی باید جوابشو میدادم

خیلی خجالت کشیدم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
بگو همون لحظه شامپوی خوب میشناسی؟ لبخندم بزنجدا از اون اگه شوره داری اسکراب معرفی کنم میزنی به سرت؟ ...

شامپو میخرم فایده ندارن

جدیدا یکی خریدم انشالله نتیجه بده

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
جلو مربی ب نظرت چی باید جوابشو میدادمخیلی خجالت کشیدم

میگفتی راهکاری چیزی داری بعد توضیح میداد میگفتی باشه 😅

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
دستور میدین من چکار کنم

ببین من نمیدونم چه احتیاجی بهش داری؟من بودم میذاشتمش کنار ولی اعصابمو آروم میداشتم

حالا که نمیتونی باید یک سری عیب های کوچیکش رو به روش بیاری عیب کوچیکی میبینی تو موهاش؟لباسش؟یا هرچیز دیگه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه