2777
2789
عنوان

بابام پولام میبررره

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
ماشین سنگین داشتیمالانم زمین ساخت و ساز داره بفروشه وضعش عالی میشه ولی خب نمیفروشهدو تا مغازه داره و ...

چی بگم والا 

به نظرم استفعا بدی سگش شرف داره 

تازه منتم سرت میذاره

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره وقتی خواستنار برام میاد استرس پول میگیرم

خب واقعا ادم تو این دوره زمونه اگه پشتوانه مالی نداشته باشه استرس میگیره، همون روش خوب اینکه وام بگیری تبدیل کنی قسطشو بدی

....💖!
هیچ انگیزه ای دیگه ندارم

منم جای تو بودم اینجور میشدم 

تو داری برا مردم کار میکنی انگار 😏😏

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
خب واقعا ادم تو این دوره زمونه اگه پشتوانه مالی نداشته باشه استرس میگیره، همون روش خوب اینکه وام بگی ...

وام باید تو حساب پول داشته باشی من ندارم بزارم چند ماه که بگیرم 

وام باید تو حساب پول داشته باشی من ندارم بزارم چند ماه که بگیرم

از جایی که استخدامی نمیدن؟ یا مثلا این وام های قرض الحسنه که زیادم نیستن و زیاد پول توی حساب نمیخواد هم خوبه، یا اینکه هر ماه که پول اومد تو حسابت فوری تبدیل به طلا کنی که تا بخواد خبردار بشه تو پولو تبدیل کرده باشی

....💖!