2777
2789
عنوان

دیگه دکترا رو که میبینم

69 بازدید | 7 پست

چون صد نفر اول پزشکی کنکور  دانشگاه تهران با سهمیه اومدن، هر دکتری ک میبینم به چشم ادم باسواد نگاش نمیکنم، بنظرم یه اذم معمولین مثل بقیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از مسولین گفت که صد نفر اول با سهمیه اومدن پزشکی

نمیدونم‌منظورش از صدنفر اول چیه دقیقا 

شما ظزفیتو نگا کنی ۳۰ درصد تعلق میگیره به سهمیه ۷۰ درصد دیگه همه با تلاش خودشون اومدن 

داخل خود دانشگاهم رنکینگ هست که اون دیگه ربطی به سهمیه کنکور نداره 

خواهشا لایک نکنید استارتران عزیز به منظور اینکه پستمو خوندید .با تشکر🤝

نفرات  یک تا 10 کشوری که کلا بدون سهمین از 11 کشوری به بعدم همینطور رتبه خوبی دارن

تازه من به سهمیه 25 درصد کاری ندارم که خدایی ناحقیه ولی درسای پزشکی ربطی به رتبه کنکور نداره همون نفر اول کنکور هم معلوم نیست بعدا پزشک خوبی میشه یا نه چون درساش با کنکور زمین تا اسمون فرق میکنه

البته قبول دارم که پزشک بیسوادم هم خیلی هست ولی همه اینطوری نیستن من پزشک خوبم خیلی دیدم

نفرات یک تا 10 کشوری که کلا بدون سهمین از 11 کشوری به بعدم همینطور رتبه خوبی دارنتازه من به سهمیه 2 ...

یکی از مسؤلین گفت صد نفر اول با سهمیه ان، در ضمن کسی که استعداد نداره چجوری میخاد ادم باسوادی بشه تو دانشگاه

یکی از مسولین گفت که صد نفر اول با سهمیه اومدن پزشکی

مسئولین از این حرفا خیلی میزنن من هم تو شهر خودمون خیلیا رو دیدم با رتبه خیلی خوب پزشکی قبول شدن اونم بدون سهمیه چند نفرشونم که سهمیه داشتن رتبه منطقشون 3 رقمی بود که به اندازه کافی خوب بوده البته این چند نفر سهمیه 5 درصد داشتن من تاحالا سهمیه 25 تو شهرمون ندیدم که پزشکی قبول شه

یکی از مسؤلین گفت صد نفر اول با سهمیه ان، در ضمن کسی که استعداد نداره چجوری میخاد ادم باسوادی بشه تو ...

همه سهمیه دارا رتبه نجومی ندارن که حالا توی سهمیه 25 پیدا میشه که من چند نفرو میشناسم خودشون نتونستن دیگه ادامه بدن برای همین انصراف دادن 

وگرنه همون طور که توی پیا بالا گفتم ما امسال یک نفرو داشتیم سهمیه 5 درصد داشت کانامشو که گذاشتن رتبه بدون سهمیه اش 48 شده بود این یعنی استعداد داشته بدون سهمیه هم قبول میشده