2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

من یه خواستگار دارم که از همه لحاظ همونیه که همیشه میخواستم 

خونه و ماشین داره شاغله آدم مستقل و با عرضه ایه قیافه و ظاهرش خیلی خوبه و پسر سر به زیر و خیلی با شخصیت و پاکیه

ولی پدرم هیچ‌جوره راضی نمیشه دلیلش هم اینه که من سنم کمه و تا ۲۸ سالگی حق ازدواج ندارم!

واقعا برام قابل توجیه نیست 

کارش از سر دوست داشتن و وابستگیه چون منم تک فرزندم ولی حس میکنم به آیندم داره لطمه می‌زنه و ممکنه دیگه همچین کیس هایی نیان

بنظرتون راهکاری وجود داره که راضی بشه؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با یه بزرگتری مشورت کن

بگو ک بیاد با پدرت حرف بزنه

عقد نکنید اصلا فعلا

در حد اشنایی یه مدت بمونید و نهایتا نامزدی

کسی از فامیل هم نفهمه

رفت و امد کنید

ببینید چی میشه

چون گفتید کیس خوبیه میگم

وگرنه بعله زوده

اما کیس خوب خب ممکنه واقعا تکرار نشه

اگر همه چی تمومه

اگه اعتقادشون اینه چرا اصلا خواستگار راه دادن؟

مادرم اجازه داد بیان

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بنظرم زوده

از نظرمن من آدم اول باید ب تمام اهدافش برسه بعد ب فکرازدواج باشه و ۲۲سالگی برای الان واقعا زوده

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

خواهر من همین حدود بود 23، 22 نامزد کرد 25 سالگی ازدواج کرد. سن خوبیه البته اگه به شناخت برسید و اینکه به حدی رسیده باید که بگید شرایط ازدواج دارید از لحاظ بالغ بودن فکری منظورم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
معیار الانت معیار توعه ۳۰ ساله هم هست؟

ممکنه معیار سی سالگی و پنجاه سالگیم هم یکی نباشه 

ولی بجز اخلاق و خونه و ماشین و ظاهر و خانواده خوب بنظرم چیز خاص دیگه ای نمیتونه مد نظر آدم باشه 

از کجا فهمیدی پاکه 😂 مشخص شد که بچه ای

عجب

لابد مطمئن هستم و شناخت دارم که میگم