2777
2789
عنوان

چی بگی به مرد رگ غیرتش میزنه بالا ❓⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 84 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نه نکن گناه داره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
مثلایبارآرایش کرده بودم وباهاش بحث کرده بودم قبلشمن همینطورکه جلوی میزآرایش نشسته بودم یهوکلیدانداخت ...

چقدر شبیه رمانا شد 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
مثلایبارآرایش کرده بودم وباهاش بحث کرده بودم قبلشمن همینطورکه جلوی میزآرایش نشسته بودم یهوکلیدانداخت ...

وای چقدر سم بود 😂😂😂

از دستی گفتی ؟

آقایون پیام واسه دوستی ندین حوصله ندارم 🚫
شوهر

اوه خب پس نکن ممکنه بهت شک کنه

بستگی به ادمش داره یه سری مردا رو پوشش حساسن به سریا نیستن 

یسریا با مردا گرم بگیری بدشون میاد 

به سریا رو ارایش زیاد حساسن 

یا مثلا خواستگار قدیمی مخصوصا اگه از فامیل بوده باشه 

ولی همه اینا وقتی جواب میده که واقعا دوست داشته باشه 

اگه دوست نداشته باشه روت غیرتی نمیشه 

غیرتم بنظرم زن و مرد نداره منم غیرتی میشم رو مردی که عاشقشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

واییی غیرتی خیلی بده من نامزدمممم فوق العاده غیرتیه بعضی جاها از رفتاراش خودم میگیره 

یبار ی آشناها دیدیم پسر بود ما رو موتور داش ی جی تعریف میکرد بخدااا من بدون منظوری داشتم نگاه میکردمو گوش میکردم دیدم رون اون سمت پامو بشگون گرف برگشتم دیدمش با تعجب دیدم اخم کرد گف سرتو بنداز پایین 😕😂

خودتو توی موقعیتی قرار بده که پسرا بهت تیکه بندازن غیرتی شهانقدددد اینطور چیزا رو دوست دارمم🥹😂

دعوا هم بیفتن بعد از دماغش خون بیاد بهش دستمال بدی😂😂😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
اگه شوهرت این حماقت نکنی که تا آخر عمرت باید مواظب رفتارت باشی

نه من مجردم

فک نکنم اون موقع ها اینکارو کنم

کلا این کارا با شوهر نمیچسبه

اون موقع میچسبه که بخوای طرفو تبدیل به شوهر کنی

هرجا منو دیدی گوشزد کن برم درسمو بخونم

مگه سادیسم داری‌

مثلا چیش جالبه یکی روت غیرتی بشه؟

تهش باید با بنده خدا دعوا کنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

2810