2777
2789
جزوه از کانال ها؟

آره ولی گرونه و خلاصه و گیج کننده  منابع اصلی رو روخوانی کنی و از کانالا تست های رایگان و آزمون های آنلاین بزنی عالیه از حالا تست هوش رو تمرین کن اون پاچتو میگیره

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه واقعااااا یعنی نگیرم؟

نمیدونم والا من که خوشم نیومد اصلا حس کردم خیلی مطالبش پراکنده‌س ارتباط نگرفتم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
هست بابا با این سهمیه مزخرف گند زدن به آزمون نمرات من از خیلی استان ها هم بالاتر بود بجا اینکه تکمیل ...

جدا؟؟؟سهمیه انقدر کمک‌کنندس؟؟؟ سهمیه تاهل؟؟؟یا سهمیه‌ ایثارگر و اینا

جدا؟؟؟سهمیه انقدر کمک‌کنندس؟؟؟ سهمیه تاهل؟؟؟یا سهمیه‌ ایثارگر و اینا

آره جدا از بقیه سهمیه ها این یکی واقعا افتضاحه مخصوصا تو مصاحبه 

فک کن به ازای شوهر و هر بچه چند نمره داره 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
آره جدا از بقیه سهمیه ها این یکی واقعا افتضاحه مخصوصا تو مصاحبه فک کن به ازای شوهر و هر بچه چند نمره ...

لعنتی رشته منم جوریه که رقیبام همه حوزوی‌هستن بگو چرا قبول نمیشم...خب اونا همه چندتا چندتا بچه.دارن

خود کتاب انگار روان‌تره مطالبش فقط حجمشون زیاده

نمیدونم میرسم یا نع 

میخوام تخصصی ها ر نزنم فقط روی عمومی و اختصاصی تمرکز کنم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
نمیدونم میرسم یا نع میخوام تخصصی ها ر نزنم فقط روی عمومی و اختصاصی تمرکز کنم

نمیشه که تخصصی نزنی از هر حیطه حداقل چندتا درس رو بزن...هیچ حیطه‌ای رو خالی نزار

یه سوال پیش اومد برام اینایی که سهمیه‌‌ جانبازی و اینا دارن با خودشون رقابت می‌کنن دیگه نه؟؟؟ربطی به ما بی‌سهمیه‌ایا‌که ندارن؟؟ وقتی اونام با خودشون رقابت دارن اونقدرام راحت قبول نمیشن پس؟؟؟

اخه من جاریم امسال میخواد شرکت کنه سهمیه داره با خیال راحت میگه من قبولم...خیلی حرصم گرفته اگه من قبول نشم و اون بشه

یه سوال پیش اومد برام اینایی که سهمیه‌‌ جانبازی و اینا دارن با خودشون رقابت می‌کنن دیگه نه؟؟؟ربطی به ...

اره سهمیه دارا با خودشون رقابت دارن

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
یه سوال پیش اومد برام اینایی که سهمیه‌‌ جانبازی و اینا دارن با خودشون رقابت می‌کنن دیگه نه؟؟؟ربطی به ...

تعداد اونا خییییییییلی کمتره

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
2810