2777
2789
عنوان

بیماری ویروسی جدید کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 62 پست
پسر منم دومین باره داره مریض میشه خسته شدم دیگ دخترمم چهار ماهشه قبل واکسنش مریض شد الانم چند روزه و ...

اخ پسر من از اول مهر تا امروز دفعه چهارمش هست مریص شده

۴ تا آنتی بیوتیک خورده 

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکرکردم بچه من فقط زود به زود مریض میشه ولی اینجا بچه ها اکثرا بیمار میشن

اره دیگ خسته شدم تازه سرفه هاش قطع شده بود دوباره گرفت دخترمم ریه هاش حساسه مریض میشه بابد اسپری بزنه ماسک اکسیژن بزاره الان چند هفته هست درگیر مریضی هستم 

اره دیگ خسته شدم تازه سرفه هاش قطع شده بود دوباره گرفت دخترمم ریه هاش حساسه مریض میشه بابد اسپری بزن ...

شربت پلارژین کیدز بده واقعا معجزه میکنه هربیماری یه دوره درمان داره بزار طی بشه 

دقیقا منم تا حالا تب اینجوری ندیده بودم تبش بالای ۳۹ و لرز شدید و هذیانسرفه هاش هم افتضاح شدید که یک ...

ببر بیمارستان پرستارا بالا سرشن راحتی

دختر من سرفه هاش قط شد هر ۶ ساعت براش بخور میذارن و اسپری میزنن سرم و اینام هس دارو میگیره مرتب

ب کوچیکه میدم ولی ب بزرگه شربت سرما خوردگی امروز ی بار دیفن دادم سرفه هاش قطع شده تقریبا الان دندون درد داره نمیدونم ربطی ب مریضیش داره یا نه گفتم شوهرم بره براش ازیترو بگیره

اره دیگ خسته شدم تازه سرفه هاش قطع شده بود دوباره گرفت دخترمم ریه هاش حساسه مریض میشه بابد اسپری بزن ...

پسر منم هنوز مریضی قبلی خوب نشده حدید رو میگیره 

بخدا دیگه وقتی کسی حالمون رو میپرسه نمیگم که این مریضه خجالت میکشم از بس که همیشه مریض میشه و همه دیکه سرکوفت میزنن

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  
ببر بیمارستان پرستارا بالا سرشن راحتیدختر من سرفه هاش قط شد هر ۶ ساعت براش بخور میذارن و اسپری میزنن ...

خواهر شب اول بردمش بیمارستان ولی واسه همه بچه ها یه نسخه میدادن و رد میکردن 

والا من همیشه پلارژین میدم ولی انگار هیچ دارویی موثر نیست یا زیادی دارو خورده مقاومت داده بدنش

پسر منم هنوز مریضی قبلی خوب نشده حدید رو میگیره بخدا دیگه وقتی کسی حالمون رو میپرسه نمیگم که این مری ...

اخ حرف دلمو گفتی 🥲الان چند هفته هست جایی نرفتم حس میکنم کل خونم بوی مریضی میده چون دخترمم ریه هاش حساسه اسپند نمیتونم دود کنم فقط پیاز میزارم 🤕

همین که بچه بیمار میشه واکنش نشون میده خیلی خوبه نشون دهنده سلامت بدنشونه اگه علایم بیماری بروز نکنه ...

آخه دیگه در این حد خیلی زیاده 

کل سال رو همش مریض و سرماخورده

2810