2777
2789
عنوان

بیماری ویروسی جدید کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بردم پیش متخصص اطفال خودشخیلی دکتر خوبیه و سریع نامه بستری داد

بچه شما چن سالشه عزیز؟علائمش چی بود؟

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  
بچه منم سینش عفونت کرده بود بردم دکتر دوتا پنی سیلین زد الانم شربت میخوره ولی همچنان سرفه رو داره

وای همه درگیرن خدایا امسال تو شهر پا واکسن آنفولانزا نیومد آزاد بخریم پیرم دراومد از اول مهر درگیر مریضی بچه هام

اخ حرف دلمو گفتی 🥲الان چند هفته هست جایی نرفتم حس میکنم کل خونم بوی مریضی میده چون دخترمم ریه هاش ح ...

آخ میبینی اوم چه حس بدی میگیره 

دقیقا ۲۷ شهریور عروسی برادرشوهرم بود از اون روز بچه من مریضه یه کم بهتر میشه دوباره ویروس بعدی 

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  
والا من همیشه پلارژین میدم ولی انگار هیچ دارویی موثر نیست یا زیادی دارو خورده مقاومت داده بدنش

گاهی اوقات شدت بیماری بیشتر گاهی کمتر .گاهی بایه داروی ساده خوب میشین گاهی نه

بچه منم سینش عفونت کرده بود بردم دکتر دوتا پنی سیلین زد الانم شربت میخوره ولی همچنان سرفه رو داره

من هر مدل شربت ضد سرفه دادم اثر نکرد گفتن زادیتین خوبه از امشب اونم شروع کردم 

آخه پسرم ۵ سالشه هما دندوناش دراومدن نمیدونم دندونش خراب شده درد میکنه یا از مریضی دندون درد گرفته

احتمالا گوشش باشه چون پسر من اولش گفت دندونم بعد کم کم گفت گوشم درد میکنه 

دست به گوشش میزنی گریه میکنه الان مسکن دادم ببینم تا صبح تحمل میکنه فردا ببرم متخصص 

سری قبل بردمش ب خدا دو هفته پیش خوب شد الان دوباره همون علائمارو داره خودم دارم شربت هاشو تکرار میکن ...

من فک میکردم فقط بچه های من خوب نمیشن و کل پاییز زمستون رو مریض هستن 

سری قبل بردمش ب خدا دو هفته پیش خوب شد الان دوباره همون علائمارو داره خودم دارم شربت هاشو تکرار میکن ...

سعی کن اب میوه طبیعی ومیوه های که مقوی هستن با مغزیجات درمان کن عسل هم خوبه

2810