2777
2789
عنوان

بیماری ویروسی جدید کودکان

323 بازدید | 62 پست

بچه ها شما در مورد این مریضی جدید که بچه ها درگیرش میشن شنیدین؟تب شدید سرفه گوش درد ....

اطلاعاتی دارین ؟

بچه منم درگیر شده هرچی میدم خوب نمیشه

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه منم درگیره و بستریهاصلا با درمانای معمولی خوب نمیشه

از لحظه اول دکتر بردم آزیترومایسین و پلارژین و استامینوفن و دیفن هیدرامین دادا 

چشمش هم عفونت کرده بود یه قطره هم واسه اون 

از امشب هم گوشش درد میکنه 

سرفه های وحشتناک که بچه خفه میشه

خدایا من میتونم و میدونم توام کمکم میکنی خداجونم شکرت واسه همه نعمت های قشنگی که بهم دادی عاشقتم  
خیلی جدید نیست ولی باید ببری سرم بزنی تاخوب بشه .جدیدترش چشم میسوزه وآبریزش بینی شدید داره

اخه بیمارستان اطفال هم بردم نامردا از سرشون باز میکنن مریض رو 

دارو داد و رد کرد 

در حالی که تبش زیر ۳۹ نمیومد

این چ مریضیه؟؟پسر منم آبریزش داره و دندون درد از صبح الان دست زدم ب گوشش گفت درد میکنه

نمیدونم هرچی  هست بلای جون بچه ها شده

از لحظه اول دکتر بردم آزیترومایسین و پلارژین و استامینوفن و دیفن هیدرامین دادا چشمش هم عفونت کرده بو ...

بچه من فقط سرفه شدید و تب و لرز خیییلیییی شدید داشت

اصلا تا حالا اینجوری تب نکرده بود

بله .ولی اگه همون روز که شروع میشه چرک خشک کن بدی روند درمانش سریعتر میشه من واسه دومی دکترنبردم

پسر منم دومین باره داره مریض میشه خسته شدم دیگ دخترمم چهار ماهشه قبل واکسنش مریض شد الانم چند روزه واکسن زدم بهش میترسم بازم مریض بشه 

بله .ولی اگه همون روز که شروع میشه چرک خشک کن بدی روند درمانش سریعتر میشه من واسه دومی دکترنبردم

شما چه داروهایی میدین به بچتون؟

پسر منم دومین باره داره مریض میشه خسته شدم دیگ دخترمم چهار ماهشه قبل واکسنش مریض شد الانم چند روزه و ...

من فکرکردم بچه من فقط زود به زود مریض میشه ولی اینجا بچه ها اکثرا بیمار میشن

بچه من فقط سرفه شدید و تب و لرز خیییلیییی شدید داشتاصلا تا حالا اینجوری تب نکرده بود

دقیقا منم تا حالا تب اینجوری ندیده بودم تبش بالای ۳۹ و لرز شدید و هذیان

سرفه هاش هم افتضاح شدید که یکی از دوستام گفت زادیتین بهتره امشب زادیتین شروع کردم احساس میکنم اون اثر گذاشته ولی خب از عصر گوش دردش شروع شده در حدی که ناله میکنه 

2810