2777
2789
عنوان

عقده شوهر دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم الان که ذوقشو داری به همسر مناسبت برسی وگرنه اون روزی که حسش از بین بره خیلی دیره واسه ازدو ...

الان ذوق ندارم دوق مال ۱۸ سالگیم بود الان نگرانم فقط دیر شده

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

برو جاهایی که مردا هستن قصدشان ازدواجه

کجاها خب

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

نماز‌جعفر‌طیار‌ به این‌نام‌معروفهوالا‌معنیشو دقیق نمیدونمولی‌واقعا تاثیرات عجیبی داره

من تو حرم امام رضا خوندم یه بار ولی هیچی....

نمازجعفر‌طیار رو مداومت‌کنیناکسیر‌اعظم‌وکبریت‌احمره‌واقعابشدت‌جواب میدهتوهر‌زمینه‌وحاجتیمخصوصا ازدوا ...

اکسیر اعظم و کبریت احمره چیه؟؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نماز‌جعفر‌طیار‌ به این‌نام‌معروفهوالا‌معنیشو دقیق نمیدونمولی‌واقعا تاثیرات عجیبی داره

ممنون

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
سبک بگیر تا ازدواج کنی ۴تا مکان مختلف برو با ۴ نفر دوست شو به معرف ها سفارش کن تا برات خواستگار بیار ...

واقعا نمیدونم کجاها برم معرفم خب نمیشناسم تو  شهر بزرگیم

اکسیر اعظم و کبریت احمره چیه؟؟

اکسیر‌اون ماده‌ای هست‌که‌ به مس‌میزنن‌تبدیل به طلا میشه که‌کیمیاگرها در‌اثر ریاضت ها بهش میرسن

کبریت‌احمر‌هم‌اون‌گوگرد سرخی‌که هرجایی پیدا نمیشه‌و شعله‌ور‌هست

بس‌که‌این‌نماز‌باعظمته به اکسیراعظم‌وکبریت احمر‌معروفه

اکسیر‌اون ماده‌ای هست‌که‌ به مس‌میزنن‌تبدیل به طلا میشه که‌کیمیاگرها در‌اثر ریاضت ها بهش میرسنکبریت‌ ...

وایی نمیدونستم چه جالب😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

به همسایه ها دوستان مسجد ها برو با ۴ نفر دوست شو

اصلا روم نمیشه حقیقتاااااااا

2810