2777
2789
عنوان

پسره هرچی از دهنش در اومد بهم گفت اشکام بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 42 پست
چرا

تو مقصر نیستی فقط از اینکه نامزدی بهم خورده بود حس شکست و ناامیدی و تنهایی داشتی دنبال یه مرهم می‌گشتی تو اون وضع آدم اشتباه میکنه گذشت زمان برات کمرنگ میکنه این ماجراهارو

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش پیام داده بود من حرف نزده بودم باهاش ولی تو صفحه چتم بود

اصلا نمیخونن تاپیکو فقط نظر الکی میدن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه یکساله جدا شدم

همه مون تو زندگیمون زخمهایی داریم از خدا بخواه آرامش و خوشبختیو باهاش حرف بزن آروم میشی

خوب میشی عوضش باعث شد به هر کس و ناکسی سلام ندی درس بگیر بگذر 

خوب ک گریه کردی خالی شدی اشکهات رو پاک کن قوی شو بی نیاز باش بذار ادم خوب خودش بیاد سمتت 

اون اقا اگه ادم درس حسابی بود میدونست نامزد داری بهت پیام نمیداد 

یا اون نامزدت اگه درس حسابی بود بهت اجازه دفاع میداد 

چقدر خوب ک حذف شدن این ادمای سمی از زندگیت

این حرف منو بنویس رو یه کاغذ بچسبونش سر در اتاقت . احترام گذاشتن به آدم نامحترم تاوان داره . ذره ای محل سگ دادن به آدم نالایق تاوان داره . احساس داشتن به آدم پلشت تاوان بدی داره . باید بعضی ها رو بایکوت کنید که افسردگی بگیرن . بفهمن هیچ جذابیتی ندارن و کسی قلبش برای اونها نمیطپه . فکر به این پسر حتی در حد کم تاوان داره . با یه خط دیگه بهش پیام بده و دو سه تا ار عیب های پسره رو با حالت اغراق آمیز بهش بگو و بلاکش کن . 

این حرف منو بنویس رو یه کاغذ بچسبونش سر در اتاقت . احترام گذاشتن به آدم نامحترم تاوان داره . ذره ای ...

اینو دادم بهش و بلاک کردم 👇

تو اگه لجن نبودی وقتی من عقد بودم پا نمیشدی به من پیام بدی، اگه لجن نبودی وقتی خودت عقد بودی موس موس نمی‌کردی پشت سر من که باهات بیام بیرون، تو یه هرزه‌ی لجنی که دهن گالتو باز میکنی زر مفت میزنی، ضمنا چاق و بدترکیب و زشت بودن بهتر از تخم حروم بودنه، همین مونده توی عقب افتاده با اون صورت چال چالیت بیای به من چیز بگی، آخه اون هسته خرمات چی چی هست که بخوای باهاش جاذبه‌ی جنسی داشته باشی احمق. دنبال شوهر و زندگی بودن شرف داره به اینکه یه هرزه‌ی لجن باشی که یه شهر باهات خاطره داشته باشن، تو گروه خونیت به ازدواج نمیخوره پول نداری میرینن روت عقده ای شدی از ازدواج. تو اصلا در جایگاهی نیستی که در مورد من نظر بدی حروم زاده. ننت احتمالا زیاد خیانت می‌کرده تو دیدی یاد گرفتی تیتیش مامانی نیستی

2810