2777
2789
متخصص بهم داد مکمل برای یبوست فقط به مرور دردت کم میشه بیرون زدگی خوب نمیشه ولی دفعت درست میشه دیگه ...

چی داد

من مدتهاس خون میاد

بااینکه اصلا نمیزارم یبوست بشم

ینی باید زخمم خوب بشه نمیدونم چیکار کنم؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بله راضیم اتفاقا بعلت بیرون زدگی تنگ بود با لیزر ک اون زائده اضافی رو برداشتن بهتر شد مثل سابق

تهرانيد اسم دكترتونو بگو لطفا

امروز که در دست توام مرحمتی کن ......فردا که شوم خاک چه سود اشک ندامت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به خوردن ملیّن ادامه بدی تا خوب بشه.در کل مکمّل منیزیم عالیه واسه بدن.من خودم شب ها استفاده می ...

همش کاهومیخورم خب

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
چی دادمن مدتهاس خون میادبااینکه اصلا نمیزارم یبوست بشمینی باید زخمم خوب بشه نمیدونم چیکار کنم؟

پماد تتراسايكلين سه درصد و تريامسليون ان ان و هم امتحان كن شايد جواب داد ميگم موقع نشستن رو جاي يخ و سرد بشين با آب سرد مقعدتو بشور 

نه عزیزم تبریزم

اشكال نداره اگه دكتر كار بلديه من راضيم تبريزم بيام فقط بگو چقد دوره نقاهت داره و درد داشتي و دوباره برگشته يا نه؟

اره بگو

ببین برو داروخونه بگو قرص ملین میخوام . ی قرص هست گیاهی به اسم سیلاکس  من خودم اونو خوردم . خودتم انجیر بذار تو آب خیس بخوره بخور  برگ سنام خوبه . به‌و گلاب به روت ببخشید . مدفوع شل میشه...

اینو چن سال پیش یکی از نی نی سایتیا گفت انجام دادم : بعد. که خواستی بری دستشویی با دستت دو طرف مقعدتو نگه دار که بیرون نزنه . اون بیرونزدگیو اگه نگه داری بهتره درد داره ولی چاره نیست 

باور کن من دو روز انجام دادم خوب خوب شدم . از درد گریه میکردم تو دستشویی . 

میگم که پروبیوتیک ژری لاکت زحمت رو میبنده دیگه خون نمیاد

چیه

خودت امتحان کردی