2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی از مال و اموالش مسجد بسازین؟

شهر ما یه پدر شهید هست  سهم الارثی که به فرزند شهیدش میرسیده رو زمین فوتبال برای مدارس  پسرانه ساخته 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
یعنی از مال و اموالش مسجد بسازین؟شهر ما یه پدر شهید هست سهم الارثی که به فرزند شهیدش میرسیده رو زمی ...

نه با پول خودم به اسمش و برای رسیدن ثواب بهش مسجد بزنم نیازمندا هم بتونن توش بمونن‌ کمک کنم همیشه بشون

نه با پول خودم به اسمش و برای رسیدن ثواب بهش مسجد بزنم نیازمندا هم بتونن توش بمونن‌ کمک کنم همیشه بش ...

تو مسجد نمیزارن نیازمندا بخوابن بهتره اون پول رو بری تو منطقه محروم مدرسه بسازی هزار برابر بیشتر ثواب داره

نه با پول خودم به اسمش و برای رسیدن ثواب بهش مسجد بزنم نیازمندا هم بتونن توش بمونن‌ کمک کنم همیشه بش ...

خیلی کارا میتونی کنی مدرسه کتابخونه و ..‌.

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
تو مسجد نمیزارن نیازمندا بخوابن بهتره اون پول رو بری تو منطقه محروم مدرسه بسازی هزار برابر بیشتر ثوا ...

واقعا ؟ مثل روستا ها و .. ؟ میخوام یکاری کنم جایگاهش اون دنیا بره بالا نمیدونم چیکار کنم

بدردش میخوره توی اون دنیا؟؟

بی شک به دردش میخوره ولی کارای دیگه ای هم هست که کلی خیر داره واسه اموات.باورت میشه کاشتن درخت میوه تا مادامی کسی ازش بخوره و لذت ببره خیر داره ولو اگر درختی باشه که فقط سایه بدخ برای نکردم اونم خیر داره.میتونین به نیت ایشون برای بهزیستی،پرورشگاه یارانه سالمندان غذای خوب تهیه کنین چون بودجه اینا خیلی کمه و معمولا تغذیه شون ضعیفه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
واقعا ؟ مثل روستا ها و .. ؟ میخوام یکاری کنم جایگاهش اون دنیا بره بالا نمیدونم چیکار کنم

بخدت حیفه اون پول رو بدی برا مسجد اینهمه مسجد هست ولی اگه به افراد فقیر کمک کنی علاوه بر پدرت خودتم نزد خدا ارزشمندی

ما وقف کردیم

یه خونه کنار یه مسجد بود، اصرار داشتن که به حیاط مسجر اضافه کنن

ولی اگر در جریان ریز کارهای مسجد باشید، کارهای بهتری میتونید انجام بدید... ساخت یک مسجد از صفر خیلییییی هزینه داره، مدیریتش سخته، دردسرش خیلی زیاده

ما تصمیم گرفتیم تون خونه رو به عنوان "خانه عالم" وقف کنیم

برای سکونت روحانی مسجد، یا کسی که برای مسجد کار علمی می‌کنه 

اگر در مورد هزینه کردم برا مسجد تصمیمتان قطعیه، برید با هیئت امنای یه مسجد صحبت کنید که چند ماه تو جلساتشون فقط به عنوان شنونده حضور داشته باشید تا خودتون مشکلاتشون رو متوجه بشید و راه حل بدید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

برو توی کار روستاها و مناطق محروم.یه کتابخونه،یه زمین ورزشی.خیلیا یه کلاس درست درمون ندارن.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
2810