2777
2789
عنوان

طلا خریدم گرون داده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 49 پست
دیگه پامو نمیزارم مغازش مشتریش شده بودم خاک تو سرش

بهترین کار و میکنی، هر وقت خواستی بخری طلا رو ماشین حسابتو در بیار خودت حساب کن که فکر نکنن میتونن سرت کلاه بزارن

....💖!
بهترین کار و میکنی، هر وقت خواستی بخری طلا رو ماشین حسابتو در بیار خودت حساب کن که فکر نکنن میتونن س ...

باور میکنی همیشه اینکارو میکردم ولی متاسفانه تو ط مطلبی اشتباهیی خونده بودم گرمش شده ۶میلیون واسه این تو معازه حساس نشدم بعد تو خونه دیدم نوشته بود ۴و خورده ای

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور میکنی همیشه اینکارو میکردم ولی متاسفانه تو ط مطلبی اشتباهیی خونده بودم گرمش شده ۶میلیون واسه ای ...

حالا عیب نداره، نهایت 500 ضرر کردی، تجربه میشه واسه دفعه های بعد

....💖!
یعنی بجای ۷ درصد ۸ درصد زده؟؟

شما اصول اولیه خزید طلا رو بلد نیستی گلم

طلا سک اجرت داره

ک ایشون ۸ زده

یکی هم سود مغازه داره ک ایشون اونو ۷ زده(قانونش ۷ هست)

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
طلای دست دوم اون 8 درصده رو نباید داشته باشه🥲 اون طلای نو هست

نه. طلای دست دوم از اجرت ۵ درصد داریم تا ۷ درصد.

مستعمل باشه کمتزین حالت ۳ درصد

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
نه. طلای دست دوم از اجرت ۵ درصد داریم تا ۷ درصد.مستعمل باشه کمتزین حالت ۳ درصد

طلای نو اجرت داره(اجرت یعنی پول طلا ساز) و کلا یه بار باید پرداخت شه که خریدار اولی پرداخت میکنه، من مثلا وقتی میرم اون طلا رو از خریدار اولی میخرم دیکه اجرت به من ربطی نداره فقط سود خود فروشنده رو میدم، الان خود من 2 تا النگو گرفتم دست دوم با 2.5 درصد سود خیلیم نو ولی دیگه اجرت نداره

....💖!

بچه ها پریروز بدون اجرت رو ۴ گرم رو به من گرمی ۴۸۸۰ داد

گرون داده؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
طلای نو اجرت داره(اجرت یعنی پول طلا ساز) و کلا یه بار باید پرداخت شه که خریدار اولی پرداخت میکنه، من ...

هیچ بایدی وجود نداره عزیزم.در اصل قانونی نداره.النگو کلا اجرتش خیلی کمه. دست دوم با همین ۲/۳ خرید فروش میشه.

چون النگو اصفهان ‌و سپاهان نوش ۵ درصد هست.

هیچ بایدی وجود نداره عزیزم.در اصل قانونی نداره.النگو کلا اجرتش خیلی کمه. دست دوم با همین ۲/۳ خرید فر ...

درسته حرفتون، ولی خب طلا فروشم میاد رو طلا یه سودی میگیره، ولی خب طلای دست دوم دیگه اون اجرت رو نداره ولی خب اومدن واسه ایشون اجرت هم گرفتن واسه دست دوم

....💖!
قیمت خود طلا چند بود؟ اگه 4570 یا بیشتر بوده درسته

آره فکر کنم همین بود 

یعنی منصفانه داده عزیزم؟ 

آخه یکی تو این سایت گفت یه جایی هست فقط ۴۰ تومن رو هر گرم طلای دست دو میکشن خیلی تعجب کردم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
آره فکر کنم همین بود یعنی منصفانه داده عزیزم؟ آخه یکی تو این سایت گفت یه جایی هست فقط ۴۰ تومن رو هر ...

اره خوب داده همون 7 درصد سودشو فقط حساب کرده، 40ت فقط رو دست دوم؟ شاید باشه ولی خب کمترین حالتی که من واسه دست دومی که بتونم مصرف کم بکنم دیدم 2.5 درصد بوده که میشه حدودای 110-120

....💖!
اره خوب داده همون 7 درصد سودشو فقط حساب کرده، 40ت فقط رو دست دوم؟ شاید باشه ولی خب کمترین حالتی که م ...

آره تو همین سایت گفتن

این فروشنده که رفتم پیشش آشناست مثلا خیلی تخفیف داد اینو داد 

میخوام ببینم اگه زیادم تخفیف نمیده نرم اینجا دیگه

آره تو همین سایت گفتناین فروشنده که رفتم پیشش آشناست مثلا خیلی تخفیف داد اینو داد میخوام ببینم اگه ز ...

قیمتش همینه اکثر جاها یعنی دیگه نهایت سود دست دوم باید 7 درصد باشه، همچین تخفیفی نداده 

....💖!
قیمتش همینه اکثر جاها یعنی دیگه نهایت سود دست دوم باید 7 درصد باشه، همچین تخفیفی نداده

بعد کلی آدم صف میکشه تو مغازه شون 

فقط بخاطر اینکه ظاهرشون ساده است

کلا ما مردمی هستیم که فقط از رو ظاهر قضاوت میکنیم

2810