2777
2789
عنوان

طلا خریدم گرون داده بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 49 پست
اگه 4750 بود 16 درصد حساب کرده که واسه دست دوم خیلیههه

دقیقا خاک تو سرشون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۲ درصد حساب کردهاگر طلای قابل استفاده ای هست، بد نداده

زنجیره بچه هس ناااازک

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

فکر کنم ؟ باید دقت میکردی چند درصد کشیده اینا همه رو می‌پرسیدی

پرسیدم همش میگف نه حساب نمیکنم نه زیاد نمیزنم و همش زبون میریخت

اره خیلی گرونه اگه وزنش همون 1.12 باشه اصلش 7 درصده

اره دست دومه و زیاد شده متاسفانه اوموم خونه دقت کردم اونا متوجه نشوم

اره دست دومه و زیاد شده متاسفانه اوموم خونه دقت کردم اونا متوجه نشوم

اگه شماره ای چیزی ازشون داری زنگ بزن یا اگه نزدیک هستن برو، واسه منم پیش اومده ولی خب دیگه طلا فروشی درست پیدا کردم از همون جا میگیرم فقط

....💖!
اگه شماره ای چیزی ازشون داری زنگ بزن یا اگه نزدیک هستن برو، واسه منم پیش اومده ولی خب دیگه طلا فروشی ...

چی بگم قبول ک نمیکنن 

۵/۲۰۸/۰۰

طلای خامش بوده

۷درصد سود خودشون

هیچی

طلای شمارو حدودا ۸ درصد جساب کرده

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
چی بگم قبول ک نمیکنن

بگو که اقای فلانی مگه این طلا دست دوم نیست، میتونین بگین چطور حساب کردین که این مبلغ شده، اگه هم به جز سود یه چیز دیگه خواست بهش اضافه کنه قبول نکن، طلای دست دوم نهایت یه سود 7 درصد دار7

....💖!
۵/۲۰۸/۰۰طلای خامش بوده۷درصد سود خودشونهیچیطلای شمارو حدودا ۸ درصد جساب کرده

یعنی بجای ۷ درصد ۸ درصد زده؟؟

طلای دست دوم اون 8 درصده رو نباید داشته باشه🥲 اون طلای نو هست

اره خودمم گفتم بهش طلای دست دوم میخوام ک اجرت نداسته باشه گفت باشه حروم لقمه ها

اره خودمم گفتم بهش طلای دست دوم میخوام ک اجرت نداسته باشه گفت باشه حروم لقمه ها

احتمالا طلای نو بهت داده به جای دست دوم، اونجاهم بری میگن اره دست دوم نداشتیم کم اجرت بهت دادیم(کم اجرت نیستا ولی خب واسه قانع کردن میگن اینو) 

....💖!
احتمالا طلای نو بهت داده به جای دست دوم، اونجاهم بری میگن اره دست دوم نداشتیم کم اجرت بهت دادیم(کم ا ...

دیگه پامو نمیزارم مغازش مشتریش شده بودم خاک تو سرش

2810