2777
2789
عنوان

اسکرین پیام نامزدم به نظرتون ادامه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 65 پست
الان ما با یه اسکرین نیم سانتی چجوری تشخیص بدیم بمونی یا نهخب بیشتر بگو

عزیزم ، وقتی بحثمون میشه و من ناراحت میشم ، ناراحتی من اصلا براش مهم نیست ، راحت می‌ره می‌خوابه و میگه شب بخیر 

فرداش هم انگار نه انگار ، بعد ک میگم اینطوری نمیتونم بمونم میگه من میمیرم بدون تو 

زندگی با کسی که محبت کلامی نداره خیلی سخته یکجورهایی بعد مدتی افسرده و پشیمون میشی بخصوص اگر اطرافت ...

وقتایی ک بحث نداریم محبت کلامی داره ولی وقتی من دلخورم اصلا براش مهم نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ، وقتی بحثمون میشه و من ناراحت میشم ، ناراحتی من اصلا براش مهم نیست ، راحت می‌ره می‌خوابه و می ...

اگه ادمه احساسی هستی حتما پیشه مشاور برو

اگه درست نشد 

تموم کن

وقتایی ک بحث نداریم محبت کلامی داره ولی وقتی من دلخورم اصلا براش مهم نیست

براش مهم که هست اما احتمالا غرورش اجازه نمیده معذرت خواهی کنه که اکثر مردها همینطورن بارفتارشون سعی می کنند از دلت دربیارن

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

براش مهم که هست اما احتمالا غرورش اجازه نمیده معذرت خواهی کنه که اکثر مردها همینطورن بارفتارشون سعی ...

آخه رفتار خاصی هم نداره ، مثل این رفتار می‌کنه ک انگار نه انگار دعوایی بوده 

دورتون بگردم ، اصلا خونسرد نیست ، راحت دعوا می‌کنه بعد ک من دلخور شدم در حد گریه کردن میگم شب خوش می ...

مشکلیه ک خودم دارم و الانم تحت نظر روانشناسم ، تا زمانیکه حی نکنم واقعا دارم طرفو از دست میدم هیچ تلاشی براش نمیکنم و ناراحتیش برام مهم نیست ولی به محض ترسیدن دو دستی طرفو‌ میچسپم

من بودم بهش میگفتم تو رابطه ای نمیمونم ک ناراحتیمو و اشکام برای طرف مهم نباشه

خواهرم بهش میگم ، میگه سر کار بودم خسته بودم ، مغزم نمی‌کشه 

بعد ک میگم من میرم گریه می‌کنه ، قول میده درست کنه ولی دوباره همون اش و همون کاسه ، بعد بحث بعدی اصلا براش مهم نیست 

2810